08 September 2014

TURUNKAN BERAT BADAN DENGAN SET KEMPIS PERUT

Masalah perut buncit sememangnya menjadi kerisauan ramai orang kan? bukan sahaja wanita malah lelaki pun merasakan perkara yang sama. 

Apa nak buat? tak menjadi kerisauan jika kita rajin bersenam. tapi ini masalah besar jika kita hanya bersenam setahun sekali dan makan terlalu banyak dan kerap..

Now yong nak kenalkan 3 produk hebat untuk menangi masalah perut buncit dan nak susutkan berat badan iaitu

 Garlic 
 Mineral Coffee
Bv Alfalfa



Kenapa & bagaimana kalau kita amalkan Garlic + Mineral Coffee + Bv Alfalfa boleh turunkan berat. Jom baca ... 


Khasiat Garlic


  • Membantu menurunkan kandungan lemak darah dan kolesterol darah, mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosklerosis.
  • Menghalang pembekuan darah untuk  mencegah berlakunya trombosis.
  • Membantu dalam fungsi penghadaman dan membuka selera, melegakan perut kembung dan ulser peptik.
  • Membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit.
  • Membantu menyelaras gula darah dalam badan.
  • Menggalakkan peredaran darah dan metabolisme.


Khasiat Mineral Coffee

  • Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
  • Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
  • Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
  • Melegakan tekanan.
  • Menyingkirkan toksin dalam badan 


Khasiat BV Alfalfa

Menyahtoksid
Bahan beracun dan toksid berlegar di sekeliling kita. Badan kita juga mengeluarkan sisa metabolisme yang perlu dineutralkan dan dinyahtoksid setiap hari. Alfalfa membantu mengeluarkan sisa bahan beracun dan tercemar daripada badan. 

Menggalakkan sistem penghadaman yang baik
Alfalfa mengandungi sejenis enzim pencernaan yang dipanggil betaine yang membantu menggalakkan proses pencernaan yang baik.

Mengalkalikan badan

Tubuh badan berasid adalah umpama magnet yang menarik penyakit. Terutama kanser. Alfalfa membantu  meneutralkan keasidan badan di samping sifat alkali semulajadinya untuk mencegah atau membantu mengurangkan masalah kesihatan.

Menghilangkan bau nafas
Alfalfa mengandungi khasiat yang boleh mencegah masalah nafas dan badan berbau yang diakibatkan oleh masalah penghadaman. Seterusnya, ia membantu meningkatkan fungsi imuniti badan. 

Mengurangkan haba badan yang berlebihan
Sesetengah makanan menyebabkan badan berasa panas. Salah satu kegunaan Alfalfa yang paling popular adalah untuk mengurangkan masalah panas badan.

Menambahkan darah dan menyampaikan lebih banyak oksigen penting
Klorofil iaitu pigmen hijau yang terdapat dalam alfalfa adalah hampir sama dengan hemoglobin, pigmen merah dalam sel darah merah yang berfungsi membawa oksigen ke seluruh badan. Khasiat klorofil dalam alfalfa boleh meningkatkan bilangan sel-sel darah merah di dalam badan dan seterusnya  meningkatkan keupayaan membawa oksigen yang diperlukan oleh sistem badan.


Di sini yong tampilkan sekali testimoni customer yang berpuas hati dengan Set Kempis Perut ni :)






Lengkap kan 3 products ni untuk bantu menurunkan berat badan + mengekalkan berat badan + menjaga kesihatan. Package ni murah sangat jika di bandingkan dengan benefits yang kita dapat. Hanya RM150.. Berbaloi-baloi kan?

Boleh hubungi yong untuk order.



Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

2 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Ain...mmg bagus produk nie..utk HB2 yg perut dah mula 'membengkak' tu..sesuai nih!

T/Kasih singgah blog kak atie ya..

LYAfrina said...

menarik utk y ingin kempiskan perut & turunkan berat badan ni

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...