27 October 2014

SHANGHAI | DAY 1 : RADISSON BLU HOTEL SHANGHAI

Assalamualaikum. ini entri terakhir untuk day 1di Shanghai..

Mesti ada yang tertanya-tanya di mana Hotel yang yong tinggal di Shanghai bukan? Untuk pengetahuan semua, Yong dan team tinggal di Radisson Blu Hotel Shanghai Hong Quan. Memang sangat selesa hotel ni tau. Kami semua sangat puas hati dengan service yang diberikan.



Yong sebilik dengan my partner Kak Siti Norizam. so dapat la katil sorang satu :) besar bilik nya ni. so memalam boleh la buat room party hehe pergi ke bilik kawan-kawan sambil makan-makan :P




kalau hotel di China selalunya dinding di bilik air nya lut sinar gitu.. hehe nasib la boleh ditutup dinding kaca tu. kalau tidak, mandi dengan sexy la kan :p




seperti biasa la. kalau dah sampai hotel tu, malam tu kalau penat pun gigih juga nak keluar jalan-jalan di kawasan sekitar.




dan bukan la keluar seorang, mesti nak keluar bersama kawan-kawan seperjuangan. Horey!




belum apa-apa lagi dan start shopping biarpun sepasang stokin hehehe




Kak Siti Norizam, my roomate




ala-ala pasar malam gitu. tapi tak jual banyak barang pun. kalau pasar macam di korea lagi sakan la we all shopping. syiokkk!







gaya tunggu bus, ramai penduduk di sana yang menggunakan perkhidmatan bus. Juga ramai yang naik motosikal juga basikal..










sekian cerita di hari pertama di Shanghai. tunggu next entri pada hari kedua pula. lebih menarik. rasa macam tak nak balik pun ada. haha 



oke anda boleh dapatkan detail lanjut tentang hotel ini di sini :
klik RADISSON BLU HOTEL SHANGHAI GONG QUAN


terima kasih kerana membaca :)



Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

1 comment:

Azian Elias said...

salam kenal..

baru je dapat follow yong kat sini..


seronoknya reramai ke Shanghai ye..ada plan nak ke sana bawak my staffs.. kena buat duit bebanyak nampaknya ni..

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...