13 November 2014

PHOTOSHOOT WITH NEXT TOP PREMIUM BEAUTIFUL AGENTS

Assalamualaikum :)

Hari ni yong nak share about my activity last sunday. Yong and team Kak Marjiana menghadiri sesi photoshoot. This session for upgrade our profile. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Ada juga my partners yang first time bergambar begini. But they doing well.. enjoy sangat! Merasa la nak cantik-cantik ni kan? sekali sekala make-up tebal best juga.

So let's check it out. Enjoy to see our pictures.










Best kan? macam-macam gaya. tak pandai takpa nanti photographer ajar kan cara nak pose. boleh lah buat gaya apa pun. cool kan?




It's me :) ayu je kan gambar ni. thanks :p 




Tulang belakang yang menjayakan sesi photoshoot ni. Million thanks to kak Mai. And all the best for you and team.




Kak Azura A. Wahab


Kak Intan


Kak Rohani Omar


Nisa Asilah


Khairunisa

Dalam our team ada dua orang nama Nisa. Confius jadinya.. So we decided nak panggil sorang Nisa Roy seorang lagi Nisa Comey.. hikss :p



from left, Nisa Roy, Kak Marjiana Sani, me and Kak Rohani Omar.



from left, Kak Zura, Nisa Comey and Kak Intan.




Kak Zura baru je start this business tapi progress beliau sangat laju. InsyaAllah bakal naik another level this month. amin :)



with Kak Rohani. Walaupun bekerja dalam bidang korporat tapi masih ambil peluang untuk menjalankan business GLAM ni. Alhamdulillah Kak Ani tak lepaskan peluang untuk terus belajar. Yong doakan Kak Ani akan suksess bersama team.


Nisa Comey and me. Towkey tudung juga ni tau. Instant shawl yang sangat stylo. yong suka sangat. Thanks Nisa.


Nisa Roy. lemah lembut je orangnya. Walaupun busy dengan kerja hakiki tapi sempat juga untuk buat business. Sales laju macam roket juga ni.. 

Alhamdulillah. Yong happy dengan progress rakan kongsi. Moga yong diberi kesihatan yang baik dan kekuatan untuk terus bantu my team. Mesti nak tengok kejayaan mereka kan. Itu satu kepuasan buat yong..

So inilah sebahagian dari gambar photoshoot. tak sabar nak tunggu next photoshoot next month pula. Haruslah tema berbeza pula kan. Sama-sama kita nantikan!

By the way, ada yang tanya di mana sesi photoshoot ini dilakukan. so ini address nye ya :

  1. MR Studio & Academy
  1. Address: A-11-2 (2ND FLOOR), JALAN DANAU LUMAYAN,, PUSAT PERDAGANGAN DANAU LUMAYAN, BANDAR TUN RAZAK, 56000 Cheras, Federal Territory of Kuala Lumpur


Terima kasih kerana membaca :)


Nurul Ain Zulkarnaind
013-7049413 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

1 comment:

A.N.I.S.A. said...

wahhhh...canteknyee yong...suka suka ^_^ teringin nak tengok org wt photoshoot depan2

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...