28 November 2014

GENG DIET TDC | FOLLOW US!

Assalamualaikum :) 

Hari ni Yong sangat bersemangat nak kerja tau. Tadi timbang berat dah turun another 1 kg. wehuu.. Happy sampai ke bulan tau. Berkat terbakar tengok kawan-kawan berjaya turunkan berat, Yong pun semangat waja nak turun kan berat juga.



Actually Yong dah mulakan sesi slim & sihat ni dari dari April and ada cerita nya di sini. ---->(TESTIMONI SET KEMPIS PERUT), dari mulanya hanya berempat iaitu Kak ija, Kak Ain dan Kak Airin then we decide to create whatsapp group for our team yang nak turunkan berat. Alhamdulillah progress berjalan lancar. Dalam masa 2 weeks aja, beberapa kawan Yong dah berjaya turunkan berat mereka.. 



And now kami dah tubuhkan FB GROUP for GENG DIET TDC. Our FB group Geng Diet TDC officially open to all. U all pun boleh join sama tau.. Jangan segan-segan PM yong untuk join sama.. So jom tengok testimoni yang ada.




Yong baru snap pagi tadi. Amboi, gambar kiri tu cemana boleh jadi sebegitu rupa. Punya lah tak sedar berat naik mendadak.. huhu.. Sadis!




















From 68 kg to 60 kg.. tahniah Mak!




















Ha u all, apa lagi jom join our FB group Geng Diet TDC. No fee & free consultation. Open for all type of diet.KLIK sini untuk join our FB group 

Link: https://www.facebook.com/groups/1537146633169775/



Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...