05 November 2014

HELLO NOVEMBER


Assalamualaikum.

Alhamdulillah dah masuk bulan November dah kan? lagi satu bulan je kita nak akhiri tahun 2014. masuk tahun 2015 dah nak start azam baru. Azam 2014 dah dapatkan siap ke belum? So far alhamdulillah banyak azam yong yang berjaya dilaksanakan. saki baki azam tu insyaAllah akan yong usahakan bagi dapat juga :)

Moga November ni memberi sinar lebih pada diri Yong dan keluarga. Tak dinafikan untuk permulaan November ni dah banyak good news yong terima. Bersyukurnya Yong kepada Allah.. Alhamdulillah untuk perasaan ini. Moga yong dapat bantu lebih ramai orang di luar sana. Moga menjadi anak solehah dan tak 
mudah lupa diri. Amin.



Gambar pada 1 November 2014 :) cantik kan baju ni. Jubah from Bella Ammara. Selesa dan color ni sesuai dengan Yong. Warna bertuah ni tau. Tahun 2015 nak pilih color apa pula ye?



3 comments:

Myra Jay said...

Cantik jubah tu Yong..
Memang sesuai dengan Yong.. :)

ArELeEz said...

azam 2014 cam t'pakse postpone ke 2015 je.. hu3..

Amanina said...

cantik warna dia :D

Archive

About Me