14 November 2014

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL DAN SET KEMPIS PERUT

Assalamulaikum. Hai Readers :) Today yong happy sangat nak berkongsi tentang my latest testimony about Premium Beautiful Corset and Set Kempis Perut. 

Yong amalkan cara kehidupan sihat since April 2014. Baru je tersedar yang badan makin besar and jalan pun cepat mengah. Lutut juga cepat rasa sakit and tak boleh nak lompat bintang sangat. Sadis kan? muda-muda lagi dah rasa tu semua. So yong start dengan jogging & zumba, kurangkan makan makanan berat secara kerap, kurangkan manisan (feveret ni tau.. bayangkan hidupku tanpa aiskrim, kek dan cokelat..aduhhh, terseksa sementara...LOL), makan makanan kesihatan, pakai Korset Premium Beautiful setiap hari dan tak lupa amalkan SET KEMPIT PERUT juga.

Nak memulakan kehidupan ni tak susah pun sebenarnya tak juga terlalu mudah sebab dah terlalu lama hidup dengan gaya hidup kurang sihat (bayangkan dah berapa tahun tak jogging) tapi better late than never. Yong kuatkan semangat nak berubah. Sedikit demi sedikit menampakan hasil and bila semalam scroll gambar-gambar lama. OMG! tak sanggup tengok gambar sendiri. Berisi sangat and pelik masa tu tak perasan pun diri ni  chubby sebab rasa confident habis hehe :p



                              From left, 2013 - June 2014 - Oct 2014





                             From left, June 2014 - Oct 2014 (both) 



Since nampak perubahan sungguh ketara, nampaknya ramai kawan-kawan yang berminat nak join our #gengdiet and dapatkan Korset Premium Beautiful serta Set Kempis Perut. Siap buat group whatsapp for #GengDiet. betul-betul tekad kawan-kawan ku ni.. All the best u all :)


Now yong rasa badan lebih ringan dan lebih mudah nak dapatkan baju yang sesuai. Lebih banyak baju boleh beli, lebih mudah nak berfashion kan?


Sekian perkongsian yong hari ni. Next entri yong share tips kurus lebih detail ya.Terima kasih kerana membaca.



Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


1 comment:

yong norliza said...

salam kenal..dtg BW dr grup KBBA

http://www.mommylizz.com/2014/11/mesti-tengok-koleksi-abaya-terbaru.html

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...