11 December 2014

BONUS DAY | EXTRA HAPPY

Wewitss! BONUS!!!

Siapa tak suka BONUS? dengar je BONUS terus rasa happy kan? Bagi yong Bonus ni ialah income yong setiap bulan. macam gaji lah sebab yong buat business ni secara fulltime. Excited pagi-pagi check akaun semalam tau :p


Kawan-kawan yang lain pula dapat dua kali income sebulan. First dapat from kerja hakiki. Second dari this business. Alhamdulillah tengah-tengah bulan dapat bonus memang menyeronokkan bukan?




My partners ramai update yang mereka dapat bonus lebih dari last month. Alhamdulillah. sejuk hati ku mendengarnya. InsyaAllah this month kita aim bonus gemok pula ya. Buat business ni kita buat lebih, kita dapat lebih. Bonus umpama isi cek kosong. berapa kita nak. kita usaha untuk dapatkan. memang adil dan saksama. Nak Rm1000 Rm2000 Rm5000? boleh dan LOGIK! 



Kepada anda yang masih terfikir-fikir nak memulakan business atau buat extra income. Boleh cuba buat business online dengan yong. Kita buat bersama-sama di bawah tunjuk ajar mentor-mentor yang hebat dan tak lokek ilmu. Buat online business tak susah pun.Asalkan kita MAHU. pasti boleh!


Bonus RM3000 menanti anda 10 January nanti. Nak tak? boleh cover duit beli buku sekolah anak-anak nanti.. boleh contact yong ye jika berminat :)

Nurul Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com



1 comment:

kucha lana said...

untung la dapat bonus

Archive

About Me