07 December 2014

BOOT CAMP | GENG DIET TDC

Assalamualaikum :)

Today yong nak share my new activity yang dijalan oleh my team, Geng Diet TDC semalam. Since kami dah tubuhkan our fb group. Banyak respon baik yang kami terima. Selain dari mengamalkan diet dan aktiviti kehidupan yang sihat. Semalam kami berkumpul untuk sertai BOOT CAMP bersama-sama.

Tempat yang kami jalankan aktiviti tersebut ialah di TAMAN LEMBAH KIARA. Besar dan luas taman tersebut, cantik dan selesa. Yong rasa excited bila dah sampai sana. Sesuai untuk aktiviti jogging dan riadah.

So aktiviti kami start dalam pukul 8 pagi. Dalam hujan yang agak renyai-renyai. Excited punya pasal hujan pun we all okay je :p


Actually this is my first time join boot camp. Mulanya rasa sangat janggal. Sebab yong tak berapa gemar aktiviti yang sebegini. Agak lasak tapi enjoy juga tau. Tambah pula bila buat bersama-sama kawan-kawan. Semangat betul mereka :)








ni dah lepas aktiviti semua. So masa untuk bergambar la kan :)


last session kami ada sesi bertanya soalan. So nak tanya apa pun boleh time ni. Banyak juga yang yong dapat belajar semalam. 


Next time, kalian pun boleh join our activity. Enjoy! boleh cantik dan sihat sama-sama. best kan :)


Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...