24 December 2014

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL TERBARU DAN TERHEBAT | GENG DIET TDC

WOW! AWESOME!

haaa today Yong sangat excited nak share our new testimony about Premiun Beautiful Corset. Kejayaan hampir semua ahli Geng Diet TDC menurunkan berat sangat memberansangkan. Cuba bayangkan, dalam masa sebulan sahaja my friends dah boleh dapat result sebegini.. apatah lagi kalau maintain teruskan diet dalam masa  setahun.. confirm meletop and hot kan? :P


So mari kita lihat.. 16 testimoni terbaru dari rakan-rakan ahli Geng Diet TDC. Sangat teruja!


Nadheera Jahan. 22 Tahun.
 



Siti Kamariah - 32 years old - Mother of 1




 Liyana - 30 years old




Kak Faeza - 35 years old - Mother of 4 - Still fully breastfeed. Gambar kiri sekali masa di Korea. Tengah masa photoshoot last week. Amboi.. sangat berbeza tau! wewitss!




Yong ( Myself) - 26 years old.dah berjaya hilangkan pipi PAU, lemak degil hilang sebanyak 6 kg. yay!




Kak Lea - 32 years old




Kak Wani Ameen - 27 years old




Kak Norain Nizar - 32 years old




My mentor and Kak Faeza, sama-sama berjaya menurunkan berat dengan jayanya..  Tahniah kepada kalian.




Kak Syikin - 33 years old - Mother of 2 - Still fully breastfeed. Dah sangat ramping. Kaki kurus je Yong tengok.. sangat berbeza!




Kak Azura Wahab - 32 years old - Mother of 2 - Still fully breastfeed 




Asma Shahida - 28 years old




Kak Siti - 43 years old - Mother of 4




CDM Shaliza Aziz- 32 years old - mother of 1



Emi - 37 years old - Mother of 3 - Ok yang ni sampai tak percaya. Nampak muda sangat. Makin Slim makin awet muda jawabnya kan?




Kak Marjiana Sani - 37 years old - mother of 3




Teruja kan tengok perubahan mereka. Actually our diet baru je bermula bulan lepas. Tak sangka result yang diperolehi sangat-sangat best! siapa tak suka slim, sihat dan cantik bukan? Menambahkan kejayakinan. Nak berfashion pun mudah.. 



Oke anyone nak join our Geng Diet TDC atau nak memiliki Set Kempis Perut @ Korset Premium Beautiful. Boleh hubungi Yong laju-laju :)



Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

2 comments:

Najib Ariyan said...

Salam

SELAMAT TAHUN BARU 2015

Semoga tahun2 mendatang menjanjikan kemakmuran, keamanana dan kesejahteraan kepada kita semua.... aminnn....

Najib Ariyan said...

Salam

SELAMAT TAHUN BARU 2015

Semoga tahun2 mendatang menjanjikan kemakmuran, keamanana dan kesejahteraan kepada kita semua.... aminnn....

Archive

About Me