08 January 2015

GENG DIET TDC | CABARAN SAYA NAK KURUS



Assalamualaikum semua :) yeah! New YEAR NEW TARGET NEW RESOLUTION!

Tahun ni macam biasa la kan mesti ramai berazam nak turunkan berat badan ye tak? 

Azam tahun-tahun sebelum ni tak tercapai pun lagi kan? dah kena sambung ke tahun ini. Eh! takpe tau. This year mari kita sama-sama realisasikan impian itu. Now our team telah mengadakan CABARAN SAYA NAK KURUS. Yong juga merupakan salah seorang ahli #GENGDIETGLAM. 

Di atas kejayaan sebelum ni, hampir semua rakan-rakan kami berjaya turunkan berat. ada yang 8kg, 10kh, 20kg pun ada. Alhamdulillah.

Cabaran ni tak susah pun. simple and enjoy! 

Di bawah ini yong sertakan testimoni-testimoni baru from my team. memang awesome! let's chek in out :)
















tak ambil masa terlalu lama, juga tak terlalu cepat,yang penting cara yang selamat. Apa tunggu lagi. marilah sertai kami.. Yong hanya perlukan

NAMA :

AREA :

BERAT SEKARANG :
SASARAN BERAT :

Dan hantarkan ke no. 016-6933614 (Whatsapp / SMS).


Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...