21 January 2015

SAYA NAK MELANCONG SECARA PERCUMA


Assalamualaikum 

Syukur Alhamdulillah. Yong dah berada di tanah air tercinta selepas travel ke luar negara baru-baru ini. So now my focus nak siapkan my travelog since trip ke Shanghai dan akan sambung cerita untuk trip ke Europe last week.

So far my travel journeys memang all sponsor by company. I love to share my tips how nak dapat peluang melancong secara percuma dengan anda semua. 

Apa yang best tentang percutian percuma ini ialah:

-berpeluang untuk tinggal di hotel bertaraf 5 bintang
-tak perlu risau tentang makanan, semunya disediakan. Halal dan alhamdulillah kena dengan tekak melayu ku ini hehe but sometimes ada je makanan dari negara tersebut. sekali sekali ubah selera its oke la kan :P
-penerbangan selesa dan sangat puas hati.untuk trip kali ini kami berpeluang naik flight from Emirates Airline. seriously best sangat!
-shopping bagai nak gilersss. duit shopping je bawak sendiri. kalau yang suka shopping. ini kalikah anda nak shopping sakan. yang lain-lain dah disediakan. duit lebih tu untuk shopping sahaja lah.

Selain shopping kita berpeluang untuk lihat negara orang. Sesungguhnya, bumi Allah ni MAHA LUAS. banyak lagi tempat menarik untuk dilawati. 

Jika anda pun teringin nak bercuti secara percuma. Marilah hubungi yong. 
whatsapp "SAYA NAK MELANCONG SECARA PERCUMA".. Yong akan ceritakan semua :) 

Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

1 comment:

Myra Jay said...

Yang penting kena rajin baru hasilnya superb...

Yong sememangnya layak.. tahniah yong :D

Archive

About Me