30 January 2015

SHANGHAI TRIP | DAY 3 | GALA DINNER

Acara wajib setiap kali pergi trip dengan company.. mesti ada GALA DINNER. tak kisah la trip ke ASIA ke EUROPE ke. mesti ada special dinner for us. 


And setiap kali dinner mesti baju tema. so for dinner kali ni, kami semua pakai baju tradisional negara China and me of course pakai nak pakai Cheongsam.  hehe dah lama teringin nak pakai Cheongsam, finally dapat juga merasa pakai di sana..





paling best kalau siapa punya birthday jatuh pada bulan yang sama.. boleh celebrate reramai uolz.. 





our team. The Diamond Circle.. ouchh! cun kan pakai baju begini..?





depan pintu hotel















Gambar makan yong tak update ye untuk this entri sebab asyik upload gambar makan je nanti sure uolz cakap "


yong ni kuat makan betul lah. hujan pun berhenti.. yong makan tiada henti keeee? "


lulz


apa pun memang best. kalau ke negara luar bersama company tak perlu nak fikir tentang duit makan dan tempat makan best. Semuanya syarikat sediakan dan kena dengan selera kita. 


time dinner ni juga kami berpeluang lihat persembahan dari orang tempatan. teringat masa Gala Dinner di Korea dulu. time tu memang meletop dengan Gangnam Style. apa lagi pakat dok menari atas pentas.. tambah pula dapat tengok tarian K-Pop.. fuh! enjoy habis uolz..


 Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...