27 February 2015

KEPUTUSAN CABARAN SAYA NAK COKELAT KISSES

Assalamualaikum :)

kelmarin yong ada buat cabaran di Facebook dan juga di Instagram. saja je suka-suka.. nak kasi cokelat Kisses pada kawan yang bertuah.. Simple ke rules dia.. kena komen "NAK" di ruangan komen gambar cokelat kisses tu..

So komen dah lebih dari 50 maka now masa untuk yong buat undian. siapakah yang bertuah itu :)









jawapan nya ialah!!



l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
V

NO 40! 
 TAHNIAH NISA AHMAD!

Anda yang bertuah tu boleh la hubungi yong untuk claim hadiah yee :)
Thanks kerana sudi sertai cabaran kali ni.. next time kita buat lagi.. enjoy!


Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com



Note : this application from here : https://www.random.org/

3 comments:

Sunny Yunus said...

Untung lah saper yang menang tu...Nanti kalau ada contest ajaklah kita...:-)

Najib Ariyan said...

tahniah Nisa Ahmad... senang nya nak menang... gitu gitu jer dapat hadiah

LYAfrina said...

waa..tahniah buat y terpilih tu..
rezeki tu

Archive

About Me