13 February 2015

RESTOREN ANJUNG MUARA, TANJUNG DAWAI, KEDAH

Assalamualaikum. Hai :) 

Today yong nak share about satu restoren ni. Lokasi di Tanjung Dawai, Kedah. Yong selalu juga ke kedai ni bersama family dan kawan-kawan.. Masakan nya sedap sangat dan kena dengan selera yong..

Nama kedai ni Anjung Muara. Mudah je nak cari restoren ni sebab betul-betul tepi jalan.. mari kita tengok lauk apa yang ada yee


This time yong ke sini bersama family yong dari Kuala Lumpur.. nak makan ikan bakar katanya. maka sini lah tempat nya.. memang sedap!

seafood yang ada pun sangat fresh.. murah pula tu.




makcik saya memang suka buat muka begini.. tirus muka nya kan?? hehe



segar kan? nak masak apa? semua ada.. 



oke. masakan ni paling sedap.. dah la ikan tu garing.. isk iskk.. terliur pula bila tengok ni.




ini pula sedap sangat.. tak ingat la apa nama masakan ni..






sotong masak cili





sotong goreng tepung. 

 and semua makanan kami..  :) terbaik!!


pandangan hadapan restoren Anjung Muara Tanjung Dawai. Ada masa jemput lah datang ke sini ya


Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

1 comment:

LYAfrina said...

yumm..sedapnya makan2..
lg2 ikan fresh2 gini.. lg sedap

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...