06 February 2015

SHANGHAI TRIP | SAY GOOD BYE TO SHANGHAI

Hari terakhir paling tak best sekali kan? kena packing baju, check passport and flight ticket and kena balik ke tanah air tercinta. hehe



So untuk hari terakhir. Tema baju kami pakai ialah warna kuning. Alhamdulillah walaupun sekejap je di Shanghai tapi pengalaman yang kami dapat sangat best. First time sampai Shanghai tau :p 



Tak banyak sangat yang kami shopping. tapi beg tetap berat. Tak tahu la apa yang ada dalam beg tu ha. Kemain lagi semua orang bawak beg paling besar.




dalam bus. senyum dalam paksa tu tau :p





Semasa tiba di airport. Masing-masing dengan beg. Time ni la kelam kabut nak p sana nak p sini.. And tak lupa. sempat lagi shopping u all. Kalau dah namanya perempuan.. Ada je tempat menarik sure nak habiskan duit haha



kiri sekali tu tour leader kami.. nama beliau Zara.




nampak? semua kuning je.. seronok bila travel dengan GLAM.. kalau naik flight selalu team we all je penuh.. semua kenal pula tu.. best kan?



dah sampai Malaysia.. aktiviti wajib lepas sampai je mesti pergi makan makanan best-best macam nasi lemak ke char kutiow kee. ha macam tu.. lepas tuuu apa lagi waktu tidur lah.. Dok oversea tak mengantok.. Kalau sampai je tanah air asyik mengantok sokmo. dasar kan? hehe


Anda pernah ke Shanghai? cerita kan pada yong pengalaman anda pula.. Terima kasih kerana membaca


Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

1 comment:

anajingga said...

seronoknya melancung ke negara orang kan :)

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...