31 March 2015

MAJLIS ANUGERAH SM/SSM MARCH 2015

Assalamualaikum
 
Last two week yong ada menghadiri Majlis Anugerah Sm/Ssm yang diadakan di Wisma MCA Jalan Ampang.. Alhamdulillah dapat lagi hadir ke sana untuk meraikan rakan kongsi yang naik pangkat Sales Manager.. 



Rasa teruja datang meraikan mereka naik pentas.. Apa yang menarik nya mereka ni mula business sebagai distributor sahaja tapi follow apa yang pemimpin buat.. Akhirnya selama beberapa bulan dapat naik ke Pangkat Sales Manager. syukur sangat..  tak kisah di mana kita bermula bila buat bersungguh-sungguh pasti ada hasil nya..


Next event kita akan bawa seramai mungkin qualifier pula ye.. nantikan and jom kita tengok gambar yang tersedia.








bab bergambar memang best! semua pakai dress cantik-cantik belaka.. make up pun cantik.










nampak kan semua giler posing.. hehe tetiba rasa my dress tu cantik pula.. mood cinderella sangat :)






My mentor CDM Shaliza Aziz bersama suami beliau, DDM Ridhuan Che Rus.




part of my team yang hadir. tahniah kepada yang naik pentas ya.. :) terima juga kerana hadir.






Tahniah Aliya atas pencapaian anda..Aliya, a fresh graduate from KL. Aliya bermula dari student lagi tau.. bagus kan??












bab posing memang laju je kan 




Yong suka my make-up that day. natural je.. next event nanti orang lain pula mekap kan.. tak sabar nak tengok apa jadi mukaku nanti hehe



Apa pun tahniah kepada semua.. Selepas ni target lebih lagi okay.. Semangat #JomBangkok makin ke kemuncak. let's do it together!


Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


1 comment:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Wah!!Merahnyaaa Mak Ngah..!hihi.Apapon TAHNIAH buat yang naik pangkat Sales Manager tu.

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...