15 March 2015

WHITE LOVE | GABUNGAN EMPAT PEREKA FESYEN TANAH AIR

Alhamdulillah. about two weeks ago Yong bersama my BFF dapat undangan dari seorang pereka fesyen di Malaysia iaitu Ashraff Zainal ke satu majlis fesyen perkahwinan yang bertemakan WHITE LOVE. Sangat excited tau. Yong dari Kedah ke KL untuk attend this event.,.

Memang banyak baju kahwin yang color putih..sangat cantik pula tu.. terbayang dah kalau diri sendiri yang pakai.. :) 

Majlis ini merupakan gabungan empat pereka fesyen tanah air iaitu Ashraff Zainal, LyndaRahim KL, Wanpa dan Najeeb Azami berlangsung meriah  juga dihadiri selebriti tanah air di Kompleks Sukan Bangsar.

Ramai artis yang datang.. Yong pun sempat bergambar dengan mereka. Tanpa membuang masa jom kita tengok koleksi baju perkahwinan oleh Ashraff Zainal

 











sweet sangat kan? simple and elegance.. tambah yang pakai pula memang model yang cantik dan tinggi. Yong ni rendah je orangnya. kalau pakai dress macam ni nampak katik je rasanya hehe



bersama Tengku Azura



part paling best bila dapat bergambar dengan Datuk Siti Nurhaliza. terima kasih CTDK.





best dengan mereka berdua ni. ramah je




inilah Ashraff Zainal. cantik baju rekaan beliau. Yong pun pernah tempah baju dengan beliau. memang cantik sangat. puas hati!



My BFF. Kak Ija dan Kak Airin.. 





hope lepas ni dapat pergi event macam ni. kalau boleh berempat. Kak Ain kena ada sama baru lengkap gambar kita nanti :)


Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


1 comment:

LYAfrina said...

waa..smua cantik2..xpernah join event glemer mcm ni.. bonus, leh jumpa ramai artis..

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...