13 May 2015

CONGRATULATIONS QUALIFIER PROJECT TDC 3S

Assalamualaikum :) Maaf entri ni lambat update but tak terlewat yong nak ucapkan TAHNIAH kepada qualifier Project TDC 3s. 


Alhamdulillah. setiap kali project yang team kami jalankan mesti disambut baik oleh rakan kongsi. Bersemangat betul mereka nak siapkan project yang ada.. bukan sekadar nak dapat hadiah je tau..  malah dapat lebih dari itu..


Bertuah qualifier kali ni sebab dapat hadiah nun jauh dari Eropah. Memang dah plan nak beri hadiah dari Vienna atau Budapest untuk qualifier kali ni.. Hadiah special sangat kan? merentasi beberapa negara tau sebelum sampai Malaysia hehe


Di harap agar projek yang akan datang dapat di sambutan hangat juga! Dapat bonus besar + dapat hadiah istimewa dari pemimpin. Sudah tentu perkara yang sangat menyeronokkan bukan? ini lah keseronokan yang kita boleh dapat bila buat kerja dalam berpasukan. tiada istilah boss dan pekerja. cuma ada semangat kerjasama dan persahabatan yang sangat kuat di antara kami.

 Antara hadiah yang ada.. Prada and Swarovski.

Yong pun dapat juga tau. cuba teka mana satu hadiah Yong? :)




Antara qualifier from TDC Utara. Tahniah di ucapkan kepada Kak Wani Ameen dan juga Kak Siti Norizam Ishak.. diharap agar kalian terus sukses dalam business ni.. Jadikan peluang ni sebagai booster untuk kalian lebih bersemangat nak maju ke hadapan.. 


Jika ada di antara kalian pembaca blog ini yang berminat nak dapat Premium Beautiful Corset atau berminat nak memulakan online business bersama kami boleh la contact kakak berdua ni ya..


Kak Wani Ameen (Penang) : 014-7424304

Kak Siti Norizam Ishak (Kulim) : 0105668059


Yong sentiasa doakan kalian.. All the best girls :)



Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com



No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...