19 May 2015

DIAMOND NIGHT 2015 | SETIA CITY CONVENTION CENTRE

Assalamualaikum.. 

Alhamdulillah masih berkesempatan nak update tentang Majlis Diamond Night yang dah berlalu dengan gilang-gemilang last mohth.

Banyak sangat gambar yang ada.. so ini je buat tatapan umum ye hehe.. selebihnya nanti Yong share di Facebook..

This event berlangsung di Setia City Convention Centre. Pertama kali Diamond Night dibuat di sini.. tempat agak luas dan selesa. nak ambik gambar pun banyak photobooth yang menarik..

Majlis kali ni Yong memang excited sangat sebab nak meraikan rakan kongsi yang naik pentas. berkat usaha dan kesabaran. Akhirnya tercapai jua impian nak naik pentas this year kan kak mai?

Tanpa membuang masa jom kita lihat gambar di bawah




antara rakan kongsi yang hadir




ala-ala Next Top Model hehe bab bergambar semua mesti jadi No 1!





macam-macam gaya ada kan?




Red Carpet








Selain acara terima anugerah..  Diamond Night kali ni sangat special dengan perasmian Logo Baru syarikat kami iaitu Sahajidah Hai-O Marketing. Rasa lebih bersemangat nak teruskan business dengan focus lagi lepas ni. Kini syarikat telah berkembang ke serata Asia juga ke Ametika Latin.




Bestfriend for ever. Yong, Kak Ija, Kak Airin dan Kak Ain 




ok setiap kali event mesti nak ada gambar berempat pastu posing memacam.. kali ni mak and kakak tempah dress kembang.. maka harus ada posing macam tu hehe tebar sikit kain tu.. haaa :)






CDM Shaliza dan Jannah Saari




Kak Baizura bersama CDM Shaliza. kiut je handbag Prada tu kan. rasa nak gigit je tau :)










Tahniah kak Marjiana Sani dan Kak Faeza Zainudin atas pencapaian kalian. Next year aim bawa lebih ramai rakan kongsi naik pentas oke?




Posing atas tangga..ni kalau Tok tengok ni sure marah. hehe apa ni anak dara bergambar atas tangga..




Our team! Semangat HARIMAU! Hari-hari MAU!




Bersama CDM Hanis dan CDM Naa




Bukan wanita je buat business ni..lelaki pun ada. tambah pula si suami kepada usahawan kan.. Harus datang beri sokongan :)




kami dari TDC Utara :)



Hope dapat jumpa lagi di lain majlis. Terima kasih kepada yang hadir jauh dan dekat. 


Seronok bila hadir ke majlis macam ni. Selain dapat bergaya sakan (time ni je la nak bergaya macam artis pun. masa lain takda kesempatan), dapat juga kenal usahawan-usahawan dari seluruh Malaysia. Selain itu.. kami juga berpeluang dengar perkongsian dari mentor-mentor yang berjaya. Buat Yong rasa sangat bersemangat. 


Alhamdulillah.. banyak pencapaian yang yong perolehi sejak start business ni dari 2011 sehingga kini. Business bersama Sahajidah Hai-O Marketing betul-betul merubah kehidupan Yong.. dengan Produk yang hebat, Pelan Pemasaran yang sangat bersesuaian dengan ekonomi sekarang, Majlis-majlis ilmu dan juga Mentor-mentor yang berpengalaman buatkan arah tuju yong dalam business ni makin jelas. seronok berniaga dalam TEAM ni...tak sempat nak lemau dah boleh naik semangat balik...TAK SALAH LAGI yong pilih jalan ini.. InsyaAllah dulu, kini dan selamanya.


Rakan-rakan di luar sana, jika kalian perlukan sesuatu untuk tingkatkan ekonomi kehidupan anda. Pilih la ke jalan perniagaan.. Pilih business yang terbaik dan dekat di hati anda. Jika perlukan nasihat. Boleh la hubungi Yong. InsyaAllah yong akan beri idea untuk kalian.. 


Sama-sama kita ke puncak kejayaan! Amin :)



Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...