13 May 2015

HARI ISTIMEWA AIN ZULKARNAIND


Assalamualaikum.. seperti yang di janjikan. Today yong update salah satu majlis penting yang berlaku dalam hidup yong :)


Wah! Majlis penting gitu kan.. berlaku dalam bulan Mei pula tu. Ofcourse ini menjadi advance birthday present buat Yong. So masa my birthday nanti dah tak perlu kasi hadiah dah kekeke


Ok Majlis ni berlaku pada 3 Mei 2015 yang lalu.  Alhamdulillah semua ahli keluarga ada pada masa tu.. Yong rasa happy sangat.. Jauh dan dekat semua balik that day. Abah pun turut ada sama :)


Majlis berjalan lancar seperti yang di rancang..  Selesai sudah langkah pertama. Doakan moga langkah seterusnya juga berjalan lancar seperti dalam plan A kami :p




Thanks to Makngah Ija. Jauh datang dari KL untuk majlis Yong.. jasamu di kenang mak. Happy ada bersama Yong pada hari tu..



Dress from Minaz.my .Cantik kan? 


anyone berminat boleh la ke Instagram Minaz.my di sini https://instagram.com/minaz.my/


Shawl pula from Forhawwa. Yong suka betul dengan shawl ni sebab ada bunga-bunga di tepi tu.. bila pakai rasa cantik sangat hehe elok je terletak di tepi pipi ku itu :p 


terus ada yang PM tanya mana nak dapatkan shawl ni.. ok macam biasa klik je instagram FORHAWWA di  sini https://instagram.com/forhawwa/


Dress and Shawl ni sangat sesuai di pakai untuk majlis-majlis. nak keluar jalan-jalan pun okay jer.. tapi kalau nak pakai time bertunang ke atau hadir kenduri ke memang gojes sangat uolz.. u shud try..  nak best lagi terus ke butik mereka ni..  memang rambang mata! and jangan lupa sarung Premium Beautiful corset as ur inner wear.. buat dirimu rasa lebih berkeyakinan dan cool je. sorok lelemak yang tak perlu ye..




beautiful moment.. dua gambar ni memang rasa bahagia je tengok haha rasa macam mimpi betul ke daku dalam gambar ni. okey memang betul.. saya lah tu.  :)



selepas majlis macam biasa masa untuk bergambar. ini keluarga tercinta saya.. 

Dari kiri Maklong, Tisha, Mira, Makteh, Maklang, Tok Pora, Me, Makngah Ija, Maksu, Huda, Hanissa dan Acik.

sekali tengok dah macam suasana Hari Raya dah bila semua ahli keluarga berkumpul begini. Seronok sangat tau.



bersama keluarga Bakal Mertua. 


Taraaa! Alhamdulillah.. make-up hari tersebut di sponsor oleh my maksu.. Rasa macam barbie doll kejap satu hari.. hehe Actually my auntie memang mak andam but yong je yang first time mekap dengan beliau. Khas untuk warga Sungai Petani if nak dapatkan perkhidmatan beliau boleh la contact beliau ye..  Selain dari make-up, beliau juga menyediakan pelbagai perkhidmatan spa yang menarik. 


Lokasi spa beliau di Taman Arked Sungai Petani. Harga Make Up for Tunang/Nikah/Bersanding sangat berpatutan.. boleh la cuba ye.. ni facebook my Auntie 





Tak lupa nak bergambar bersama Tok juga.. terima kasih Tok untuk segalanya.. Yong sayang tok


My sister and cousins



Thanks Abah kerana ada sama di majlis yong.. lengkap ada kita berempat.. rindu nak spend time together lagi..



bila dah habis majlis terus tukar baju pakai tudung express.. ye la pastu kan nak buat kerja.. tapi muka still barbie doll gitu hihi




Akhir kata..  Yong bersyukur dengan apa yang ada sekarang. Harap ada lagi berita gembira di masa akan datang. Terima kasih kepada yang membantu secara langsung atau secara tidak langsung. Yang jauh juga yang dekat.


Doakan majlis akan datang semuanya berjalan lancar ya.. Doakan kejayaan Yong di dunia dan di akhirat. Amin.


Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


1 comment:

Diana Din said...

Tahniah Yong. Memang cantik makeup ni..majlis special la kan..^_^*

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...