12 May 2015

MAY - CHAPTER 5 OF 12

Assalamualaikum :)

Dah masuk bulan Mei dah kan? pejam celik pejam celik dah bulan kelima dari 12 bulan tahun ni. Apa yang kita dah berjaya lakukan sepanjang melalui 5 bulan ni? adakah beberapa perkara atau azam kita yang dah berjaya dengan cemerlang?

Azam atau impian Yong masih on track. Harap dapat siap dengan jayanya..amin :) tak sabar sangat tau!

Actually yong ada banyak story nak share dalam blog ni. InsyaAllah will update satu persatu.. Mesti ada yang tak sabar nak baca kan? hehe stay tune. Yong lagi tak sabar nak update..

Jumpa lagi di entri selepas ini ya..

Have a nice day




Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...