19 May 2015

TDC PHOTOSHOOT FOR PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT

Alhamdulillah selesai sudah sesi photoshoot untuk 60 orang Premium Beautiful Expert dari our team, The Diamond Circle.

Photoshoot kali ni berlangsung untuk beberapa sesi. Ada di Shah Alam for TDC Central, di Pulau Pinang for TDC Utara juga di Johor Bharu for TDC Selatan.

Bila dah make-up, semua nampak lain sangat di tambah dengan pemakaian Premium Beautiful as their inner wear. Nampak sangat gojes tau! Bentuk badan menarik dan terletak je!


Yong join photoshoot paling awal.. cantik kan macam ni.. bila dah bergaya depan kamera. memang terus kena sawan kamera tau haha nak je posing macam-macam gaya..




 Tiga gambar di atas ialah photoshoot di Shah Alam untuk TDC Central.. semua transform! kadang after make-up, lalu sebelah pun yong tak perasan :)




Ini pula team di utara, TDC Utara. Lokasi photoshoot di Teluk Air Tawar, Butterworth. memang best and havoc sangat.. Photographer sangat sporting tau.



ini pula untuk geng di Johor Bharu.. 


Tujuan kami photoshoot ni bukan nak cari glamour tapi sebab nak upgrade our social media. Dah nama pun usahawan kan? Mesti lah nak gambar profile yang cantik dan kemas. Kalau sebelum ni tak pernah make-up dan bergaya. Kali ni la dapat peluang tu..bukan senang kan kalau nak photoshoot ni. alang-alang ada peluang. memang terus je join sama.


So far perkembangan business sangat menggalakan.. banyak peluang-peluang di depan mata yang sayang kalau tak direbut. Apa yang yong and team buat dalam business ni memang untuk upgrade our life. Nak senangkan keluarga, nak bantu suami, nak beri lebih untuk anak-anak..semuanya tentang kehidupan kan? bukan perkara suka-suka.


Moga apa yang kami perjuangan dirahmati Allah.. Moga kita semua dimurahkan rezeki.. Tak lupa nak ucapkan Selamat Hari Guru buat mentor kesayangan kami CDM Shaliza Aziz. sangat banyak tunjuk ajar beliau kepada team kami. Jasamu di kenang. Yong doakan yang terbaik untuk CDM Ija.. We love you!



Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...