02 June 2015

GLAM - NEW ENTREPRENEUR ORIENTATION

Alhamdulillah. selesai sudah New Entreprenur Orientation class yang di buat minggu lepas. Banyak info yang di kongsi bersama khas untuk rakan kongsi tercinta. 

Emcee untuk hari tersebut ialah DSM Chempaka from Melaka. Tahniah kepada beliau kerana berjaya menjadi emcee terbaik pada hari tersebut. Jauh datang dari melaka ni tau.  :)Me in action.. berkongsi tentang tajuk Standard of procedure. Tajuk yang amat sesuai untuk usahawan baru. Sebelum my turn. Kami dah belajar tentang Premium Beautiful corset juga. Seronok sebab dapat ilmu baru. Slot tersebut telah di kongsi oleh DSM Suhaili :)Seterusnya perkongsian tentang Tajuk Peranan Usahawan oleh DDM Norain from Johor Bahru. betul-betul rasa semangat dengar perkongsian beliau. Yong memang berazam nak jadi usahawan berjaya suatu hari nanti. Amin..

Tak lupa sesi slot dari CDM Ija. kata-kata semangat beliau memang buat we all semua rasa berapi-rapi..Terima kasih buat semua rakan kongsi yang hadir dari jauh dan dekat. Ada yang dari Utara. ada juga yang datang dari Selatan tanah air. Tujuan kami semua sama. Hadir untuk menimba ilmu. Dengan ilmu dapat buat kita lebih maju lagi.


Biarpun buat business online santai-santai je tapi ilmu tu penting. ada ilmu kalau dicampak ke mana pun masih boleh buat business kan? terima kasih buat mentor yang sentiasa beri tunjuk ajar kepada kami semua.. Moga apa yang kami pelajari diberkati.. Amin.


"Semua orang ada cabaran, masalah dan halangan masing-masing. Tanpa adanya cabaran, kita tak akan menjadi diri kita hari ini"


Suka dengan kata-kata ini. Menjadi pembakar semangat betul! anda pun boleh juga. Jika masih tercari-cari peluang untuk memulakan perniagaan. Mungkin ini salah satu peluang untuk anda mengukir kejayaan. Yong sedia membantu anda. Boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut :)


Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

1 comment:

LYAfrina said...

semoga terus sukses n berjaya

Archive

About Me