01 June 2015

PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET JUNE 2015



Assalamualaikum ;)

Alhamdulillah dah masuk bulan June hari ni ni kan? Rasa bersyukur dengan apa yang di usahakan selama ini. Dah hampir 4 tahun yong dalam business ni.. 


asal kawan-kawan atau sedara jumpa yong je mesti tanya "yong harga korset berapa?"


wah!! nampak benor towkey korset kan? yong rasa happy sangat tau.since ramai nak order Korset Premium Beuatiful.. maka this month yong nak buat special offer. nak tak?


Anda berpeluang untuk dapat FREE 2 SET JTX AIRTRACKER bernilai lebih Rm500++ dengan setiap pembelian Premium Beautiful Corset secara cash/kad kredit.



JIMAT MINYAK DENGAN JTX AIR TRACKER
 


Promosi bermula dari 1-4 June 2015 sahaja.


dah la dapat slim badan. uolz juga dapat jimat minyak petrol tau.. memang berbaloi habis!! tawaran terbuka untuk uolz di seluruh Malaysia. tambah pula area Kedah dan Penang. lagi la wajib order dengan Yong tau hehe


hubungi yong terus ke 016-6933614 ya. Yong tunggu ni.



Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...