09 June 2015

RAIKAN KEJAYAAN DI PB WONDERS DAY

Assalamualaikum. 

Hari ni baru bekesempatan nak share this entri.. nak jemput kawan-kawan semua ke Pb Wonders Days. Tujuan utama we all adakan this event ialah untuk meraikan geng-geng diet yang dah berjaya menurunkan berat badan.


Bukan mudah nak kuruskan berat badan kalau usaha seorang diri kan?? banyak cabaran dan halangan gitu! betul tak? Yong sendiri dah bertahun-tahun gagal nak kurus. Asyik postpone je azam tu bertahun-tahun lamanya.


Tahun ni Yong nekad nak kurus dan cantik! tambah pula InsyaAllah Yong akan mendirikan rumah tangga end of this year. Bertambah lah azam untuk kurus kan :) 


So apa yang best nya kalau u all datang ke Pb Wonders Day ni? jom check it out!

Banyak sangat aktiviti dan hadiah menarik yang u all akan dapat tau.. selain foods yang super sedap hehe.. salah satu hadiah yang ada ialah Premium Beautiful Elegance sebagai grand prize. fuyooh! ini memang best! kalau ada yang berkeinginan nak dapatkan korset ni boleh la ambil bahagian dalam majlis ini u all.. mana tau ada rezeki kan? dapat memiliki korset Superbrand ni secara percuma!


Selain tu kita juga disediakan healthy lunch box yang sedap! Yong memang tak sabar nak menikmati makanan ni. Ye la kan..Instagram healthy meal ni popular tau di KL nun.. Yong di kedah lambat sikit la boleh merasa masakan mereka :) tengok gambar pun dah terliur. ye dak?


Taraaa!! semua hadiah yang ada bernilai lebih RM5000 tau! selain grand prize kita ada banyak hadiah menarik.. seriously! memang berbaloi sangat kalau dapat hadiah tu. Apa lagi mari lah ajak kawan-kawan sama untuk dapatkan tiket ke Pb Wonders Day ni. Yong ada tiket extra untuk kalian :)
Tak lupa, kita akan berzuma selama 15 minutes bersama Mr.Rawlins yang sangat sporting! yang tak pernah berzumba. kali ni lah nak cuba. enjoy tau kalau zumba ramai-ramai.. And last but not least.. kita ada sesi healthy talk bersama our coach Farazul. Boleh belajar cara exercise yang simple yang boleh di lakukan di rumah atau di pejabat sahaja.. So lepas ni dah tak da alasan ye kalau tak sempat nak exercise. nak slim mesti kena ada masa dan betul cara nya.




Maka dengan itu..mari dapatkan tiket anda dan kawan-kawan. boleh je ajak kawan-kawan yang berkeinginan nak turunkan berat.. kita sama-sama bantu ye. kasi semangat sikit! InsyaAllah boleh slim.. tambah pula kalau ada geng kan? menjadi-jadi nak slim jadinya hehe


boleh tengok sini info tentang set kurus bajet ye : http://www.ainzulkarnaind.com/2014/09/turunkan-berat-badan-dengan-set-kempis.html


Jangan lupa contact yong ye

Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

2 comments:

LYAfrina said...

waa.. confirm meriah nanti n leh dijadikan dorongan utk org y ingin kurus juga

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Archive

About Me