28 July 2015

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI


Assalamualaikum semua. Selamat hari raya aidilfitri Yong ucapkan kepada semua. Agak lambat update blog kali ni disebabkan sibuk sambut raya hehe


Raya kali ni dua hari pertama yong masih di Malaysia. Raya ketiga, Yong dan family ke Krabi for short holiday. Tak sabar nak berkongsi cerita dengan kawan-kawan semua tentang percutian yong kali ni. enjoy sangat sebab ini kali pertama yong ke Krabi. 


Syukur raya kali ni berat yong tak naik sangat pun. Maybe sebab kawal juga makan and tak lupa yong pakai Korset premium beautiful setiap hari juga amalkan set kurus bajet. Memang sangat membantu.. berat kembali ke asal and now memang focus nak turunkan lagi berat sampai nampak betul-betul slim gitu :p



Sebelum terlupa Yong nak mohon ampun maaf kepada semua yang mengenali diri yong jika ada terkasar bahasa, terlanjur bicara ke kan? harap dapat maafkan kesalahan yong ya.


Semoga berbahagia selalu. Amin.


No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...