22 August 2015

DINNER AT SUSHI ZANMAI, NU SENTRAL

Teringin nak makan sushi? selalu makan di tempat yang sama saja? Ha apa kata this weekend u all cuba makan di Sushi Zanmai. sushi nya rasa sedap dari sushi kebiasakan kita makan tu hehe

ada banyak sangat pilihan.. kalau yang teman anda makan sushi tu bukan penggemar sushi..no worrry, di sini ada juga sediakan nasi macam nasi goreng tu tau.. ada juga noodle yang beraneka.. 

So yong and family semalam dinner di Sushi Zanmai Nu Setral. wah! banyak betul menu yang dipilih.. CONFIRM kenyang sangat! sedap-sedap pula tu tau.

Jom tengok menu apa yang kami pilih.. maybe lepas ni menjadi pilihan anda pula..





salmon ni super duper sedap u all




wajib rasa yang ni! mabeles okay!..yumsss






so nak tahu di mana kedai sushi yang berdekatan? check kat sini



Boleh check di website nye di sini ----> Sushi Zanmai
atau di facebook Sushi Zanmai  ----> Sushi Zanmai


Yong makan di Nu Sentral, tingkat 5 depan GCS je.. alamatnya pula seperti yang tertera

SUSHI ZANMAI Lot 5.1a & 2, Level 5, 
NU Sentral, Jalan Tun Sambanthan, 
50470 Kuala Lumpur. 

TEL :03-2276 2750 

BUSINESS HOURS 

10.00 am - 10.00 pm 


okay :) boleh la cuba ye. selamat menjamu selera!

Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...