05 August 2015

HELLO AUGUST ~ PLEASE SURPRISE ME


Assalamualaikum. diam tak diam dah masuk bulan Ogos dah kita ye dalam tahun 2015 ni. lebih kurang satu bulan je lagi yong akan bertukar status hehe. Alhamdulillah progress untuk majlis berjalan lancar.

Rasa sangat excited juga nak mulakan bulan baru ni sebab our company dah umumkan our next FREE trip to Osaka, Japan.. tak pernah lagi Yong ke negara matahari terbit sana  tau.. memang rasa seronok sebab boleh honeymoon di sana awal tahun hadapan.. InsyaAllah :)

Tentang business pula.. syukur sangat sebab progress sangat memberansangkan.. Permintaan untuk Korset Premium Beautiful pula sangat baik. ramai order dari seluruh Malaysia. terima kasih kepada our client yang mempercayai service dari kami.

Harap this month akan ada kejutan baru.. moga kalian juga baik-baik aja ya

Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


1 comment:

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga akk dpt p osaka ya.. aamiin.

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...