11 September 2015

AIN ZULKARNAIND AND ABDUL HALIM PRE-WEDDING

5 September 2015 yang lepas yong bekesempatan photoshoot for my pre-wedding.. Tiada dalam plan pun. Alhamdulillah rezeki my friend Munyati Nur sudi nak jadi photographer kami pada hari tersebut.. Thank you mun atas jasa baik awak.. ada juga gambar buat kenang-kenangan :)


So photoshoot kami berlaku di Taman Rekreasi Bandar Perdana. Dekat dengan rumah mun je.. dekat juga dengan rumah Yong.. Tak sempat nak snap banyak banyak sebab cuaca tak mengizinkan.. sempat amik sedikit gambar lepas tu hujan turun lebat sekali.. Apa pun bersyukur je la kan..


Jom tengok gambar yang ada.. Rasa lega juga sebab bakal suami saya pandai senyum. Selalu beliau taknak senyum pun.. hehe
















comel je kan?? nanti boleh la tengok hasil kerja kawan saya ni di page FB beliau : Aurosa Photography




dan dengan penuh kesyukuran ke hadrat Ilahi dan keizinanNya,saya dengan segala hormatnya menjemput ahli keluarga, sahabat handai serta semua yang mengenali diri saya ke majlis perkahwinan saya dan pasangan, Abdul Halim Bin Ibrahim

Pada hari : AHAD, 13 SEPTEMBER 2015
Bertempat di : INSTITUT PENGURUSAN PELADANG, 08000 SUNGAI PETANI, KEDAH.

Jamuan Makan : 12.00 t/hari- 5.00 ptg

Terima Kasih.






Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...