09 September 2015

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN MALAYSIA

Alhamdulillah.. dah 58 tahun negara kita Malaysia mendapat kemerdekaan.. Bangga tak jadi rakyat Malaysia? Syukur Malaysia masih aman walaupun ekonomi agak goyah sekarang.. Masing-masing ada plan tersendiri untuk tingkatkan taraf kehidupan bukan?





Apa aktiviti anda di hari kemerdekaan? ada tak yang pergi tengok perarakan di Dataran Merdeka.. Yong berada di Kedah. Next year kalau ada peluang Yong teringin nak ke sana juga untuk lihat sendiri perarakan dan pertunjukan di sana.. Rasa kagum juga walaupun hanya lihat di kaca TV.


Yong di sini masih sibuk siapkan persiapan perkahwinan Yong yang bakal berlangsung hujung minggu ni.. almost settle dah. debaran kian terasa. migrain setiap hari okay. hehe


Doakan Yong ya. Moga semuanya berjalan lancar. Amin.





No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...