09 September 2015

TESTIMONI BVSM - BABY DEMAM KUNING

Assalamualaikum..

Hari ni Yong ingin berkongsi beberapa testimony tentang Demam Kuning.. 

Kebelakangan ni Yong dapati ramai baby yang mengalami demam kuning sejak dilahirkan. ada macam-macam petua yong dengar.. ye la kan.. musim kawan-kawan melahirkan anak.. jadi kita pun rajin la p lawat mereka dalam pantang.. seronok dapat tengok baby comel.. bau wangi jee.

anda yang sedang baca entri ni pun mesti tahu banyak petua untuk turunkan bacaan demam kuning ni kan? ada yang beri mandi dengan air daun inai la, daun kucai la, beri air sengkuang cina juga baringkan bawah lampu kalimantan.

haa.. tu antaranya. yong pasti u all pun mesti ada petua yang lain.. nak dijemur di bawah sinar matahari pagi pun agak kurang sesuai sekarang ni kan.. ye lah.. cahaya matahari sekarang ni bukan macam zaman kita kecil dulu.. lain benar..

tapi bagaimana nak dapatkan zat atau kebaikan cahaya matahari pagi tu.. salah satu nya boleh selimutkan baby dengan Pelapik Tilam BioVelocity atau kita panggil BVSM.

Memang kesan nya bagus dan cepat..paling penting selamat.. hanya selimutkan je.. InsyaAllah.. ini salah satu rawatan alternatif yaa.. kita ikhtiar.. 







Bacaan dari 280 turun ke 206.. banyak la tu kan?? Alhamdulillah..






Jaundice from 233 to 186 selepas pakai 5 hari BVSM.. wah! ini lagi banyak turun kan??
Syukurrr!






lagi testimony tentang Biovelocity Sleep Mate.. seronok tak terkata.. lega rasanya bila dapat testimony macam ni.. sangat membantu kan?













10 SEBAB kenapa ANDA PERLU memiliki Bio Velocity Sleep Mate :

1) Hanya tengok sahaja pada BVSM selama 10 saat dah rasa tenaganya.
2) Jimat tenaga elektrik sebab untuk charge hanya perlu jemur di bawah cahaya matahari pagi pukul 7-10
3) Just tidur je…sakit-sakit semua InsyaAllah hilang dan beransur pulih.
4) Senang & Mudah dibawa kemana-mana sebab ianya ringan..
5) Buang & Mengurangkan kesan radiasi dalam bdn.Semua orang menggunakan handphone..Handphone antara yang menyumbang radiasi tinggi..Oleh itu BVSM bantu bebaskan radiasi dlm badan.
6) Kini semua orang menggunakan pelbagai gajet & alat komunikasi seperti komputer, ipad, tab yang juga pun mengundang radiasi..
7) Hilangkan stress, menstabilkan emosi..Kebanyakan orang susah nak tidur ataupun mengalami masalah insomnia
8) Dapat tidur yang berkualiti. Rasa macam tidur di awangan gitu :)
9) Kebanyakkan orang letih, cepat penat dan kurang mendapat rehat yang berkualiti.
10) Fenomena sekarang ramai yg mudah mendapat penyakit seperti gout, senggugut, sakit sendi, saraf, darah tinggi, kencing manis, jantung,asma..BVSM telah terbukti membantu menyelesaikan masalah kesihatan di atas..


Jika anda rasa perlukan BVSM ni.. boleh la contact yong.. InsyaAllah yong kasi harga terbaik untuk anda.. contact me ya





Nurul Ain Zulkarnaind

016-6933614 (sms @ whatsapp)

ainzulkarnaind@gmail.com


No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...