22 October 2015

3 TESTIMONI TERKINI HERBA MAHARANI

Assalamualaikum. 

Hari ni dapat new testimony from my partners. Alhamdulillah..bagus betul lah Pil Herba Maharani ni.. banyak good feedback yang kami terima. 3 testimoni ni antara yang terbaru. mari kita baca testimoni yang ada.



TESTIMONI PERTAMA

Customer dalam pantang..Customer ni darah nifas dh kering.. tapi lepas ambil maharani keluar lagi. Bagus lah kan? Kalau simpan lama-lama takut ada penyakit lain pula yang datang. Selamat amalkan Maharani ya.





TESTIMONI KEDUA

Customer mempunyai masalah fibroid. 4 cm fibroid! Besar tu. Baru cuba 2kotak herba maharani & fibroidnya 4cm terus kecut & hilang begitu tanpa perlu operation. Doctor yg scan pun hairan dan mengatakan rahim cantik. Hebatkan!! Syukur Alhamdulillah :)

 Antara simptoms-simptoms fibroid /cyst adalah :-
- haid yang tidak teratur / berpanjangan
- sakit perut
- sakit ketika hubungan kelamin
- perut membuncit
- pendarahan abnormal





TESTIMONI 3

Client masih single, tapi period lewat 1-2 months. From our Indian client. lepas amal sekotak maharani terus datang period and repeat order.


InsyaAllah akan ada banyak lagi new testimony..nantikan ya. kepada yang nak order Maharani boleh la contact yong. Jika nak COD (cash on delivery) pun boleh. Area Shah Alam dan Klang ye.


Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...