02 October 2015

SEMANGAT OKTOBER!

Assalamualaikum.. Alhamdulillah dah masuk ke bulan 10 dah kita sekarang kan? tinggal dua bulan je lagi nak hujung tahun.. Cepat sangat waktu berlalu. Bagaimana dengan azam tahun ni? berjaya capai ke? half way atau tak jalan langsung? So far azam yong berjalan lancar. Cuma ada sedikit je lagi nak capai.. paling tercapai bab kawin lah. hehe Syukur majlis perkahwinan yong semuanya berjalan lancar last month.. Now saya dah bertukar status menjadi Puan Ain Zulkarnaind.

Masuk bulan Oktober ramai kawan-kawan kecut perut.. Semangat KAMIKAZE nak merasuk. semua nak buat business all out. nak pergi OSAKA secara percuma, nak bonus BESAR dan nak naik pangkat. Bagus ada semangat macam ni kan? buat business tak boleh sekadar suka-suka. Nanti hasil yang masuk pun suka-suka je.. tak boleh macam tu!



Buku bunga-bunga cinta tu buku nota yong yang baru. Esok ada class business. Bila ada buku baru semangat lain macam la sikit kan? nak jadi usahawan berjaya macam dalam buku HIKAYAT CALACISYA juga.. sangat beri inspirasi buat Yong..

next entri yong nak cerita tentang Majlis perkahwinan yong, tentang trip ke Ho Chi Minh sehari selepas wedding yong dan juga pengalaman pertama kali balik kampung suami. menarik sangat kan?

Stay tune! terima kasih kerana membaca :)


No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...