15 October 2015

SM/SSM AWARD 2015 | THE DIAMOND CIRCLE TEAM

Bismillahirrahmanirrahim

Assalamualaikum :) haa baru berkesempatan nak cerita tentang Majlis Anugerah yang baru je berlalu sebulan yang lepas. Sama hari dengan hari pernikahan Yong di Sungai Petani. Maka dengan itu gambar saya tiada lah dalam majlis. Pertama kali dalam sejarah selama Yong buat buat business dengan Sahajidah Hai-O Marketing tak pernah Yong tak hadir dalam mana-mana majlis syarikat. Since majlis nikah tu Majlis Nikah Yong sendiri maka tak dapat lah nak elak hehe..


Apa tunggu lagi.. Jom kita layan gambar-gambar yang tersedia. tapi sebelum tu. Yong nak ucapkan ribuan Tahniah buat rakan kongsi dan rakan seperjuangan TDC yang naik pentas untuk ambil award juga TDC Leaders yang banyak membantu semasa majlis berlansung. 


Majlis ini bertujuan untuk meraikan usahawan yang berjaya mendapat pangkat Sales Manager dan Senior Sales Manager.. mereka ni pula datang dari pelbagai bidang. Bayangkan kalau kerja sebelum ni tak pernah jadi manager. This time naik pangkat juga diraikan juga oleh syarikat. Seronok sangat bukan? 


Lepas naik pentas wajib ambil gambar barang sekeping dua dulu hehe. dari kiri Kak Juliana, Kak Syikin, Fiza Mahazir, Nadiah Ahmad, CDM Norain, Shopiah, Nurul dan Aini.





My partner Nadiah Ahmad naik pentas dengan pangkat Senior Sales Manager. Proud of you NAD.. next kita aim Diamond Sales Manager pula okay :)


Nadiah dan Fiza.. kedua mereka ni datang dari Kedah. excited sangat nak naik pentas kan? 


Our team yang havoc!


Kak Azura dan Kak Marjiana. Tahniah Kak Zura kerana berjaya merangkul pangkat Senior Sales Manager.. Setahun dua kali naik pentas ambil award. Cayalah!





Nisa Ahmad dengan gaya comel beliau.. Tahniah kerana naik pentas ye. now Sales Manager. next Senior Sales Manager pula.


yang ni pula ialah Jannah Saari. khas datang ke KL sebab nak ambil award Sales Manager. Jannah juga dari utara iaitu di Bertam, Pulau Pinang. 



Alhamdulillah majlis semuanya berjalan lancar. Happy sangat atas kejayaan anda semua. Harap perjuangan kita tak terhenti di sini sahaja. Banyak lagi peluang hebat menunggu kita di luar sana. Keep Fighting! kita bekerja keras untuk tingkatkan taraf kehidupan kita dan keluarga.

Syukur dengan adanya Strong Teamwork bersama Team Team Diamond Circle, buat kami rasa lebih kuat dan bersatupadu. Moga Ukhwah di antara kita berpanjangan. 

Kepada anda di luar sana yang masih tercari-cari peluang perniagaan yang enjoy tapi penuh dengan idea dan strategy, come and join us! Yes, Join TDC! Contact me :)


Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

1 comment:

nisa asilah Ahmad said...

uish yong banyak pulak gambar kita ni...hahaha

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...