02 October 2015

TIADA LAGI MASALAH PARUT, JERAWAT DAN JERAGAT

Masalah parut, jerawat dan jeragat kini bukan asing lagi di kalangan wanita.. adalakalanya ia membuatkan seseorang kurang keyakinan diri dan rasa rendah diri..

Sejak dulu lagi yong amat mementingkan penjagaan kulit wajah dan badan. Pelbagai produk yong gunakan untuk "maintain" cantik.. Alhamdulillah kini yong sudah mendapat jawapannya.. Untuk masalah parut di muka atau badan.. Yong sarankan anda di luar sana untuk menggunakan Marine Essence Beauty Bar sebagai pengganti muka anda yang baru.. InsyaAllah ia sangat membantu untuk menangani masalah anda..

Bukan cakap kosong! sudah banyak testimoni di internet.. Adik yong pun sangat puas hati dengan sabun ni..sebelum ni beliau punyai masalah jerawat dan parut yang berleluasa di muka.. parut di muka beliau buatkan my sister rasa sangat rendah diri dan kurang confident untuk bergaya..now alhamdulillah dah makin baik..

Harga mampu milik.. boleh beli dengan sekotak atau seketul sebagai trial..

Sekotak mempunyai 3 ketul beauty bar = Rm120
Seketul beauty bar = Rm45

Harga di atas exclude postage ya :)


MARINE ESSENCE BEAUTY BAR


Masalah jeragat juga bukan masalah baru.. masalah ini akan berlaku kepada wanita yang makin berusia, kurang penjagaan kulit wajah atau sering berjemur di cuaca panas.. Kepada yang ada masalah ini.. anda sangat di galakkan mengamalkan Sabun Marine essence ni ya


Kepada yang berminat untuk order boleh terus hubungi yong. Jangan segan silu untuk share ur skin problem with me.. insyaAllah yong cuba bantu anda..Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


No comments:

Archive

About Me