29 January 2016

2016 WILL BE MY YEAR!



Assalamualaikum & Happy New Year :)


wah dah nak penghujung bulan Januari dah pun baru nak wish Selamat Tahun Baru. Amacam dengan azam tahun ni? masih teruskan dengan azam tahun lepas atau gantikan azam yang baru?


Yong setakat ni takda azam nak kuruskan badan macam sebelum ni. Thank You to Geng Diet TDC sebab berjaya merealisasikan impian Yong nak turunkan badan. Walaupun takda kurus slim macam model tapi berjaya hilangkan berat badan almost 10 kg.. okay la tu kan??? wehuuu


Alhamdulillah banyak juga kejayaan atau azam yong yang berjaya di tahun 2015. Paling tak boleh lupa kenangan Majlis Bertunang dan Bernikah. wow! yong dah kahwin uolz.. haha


and business macam biasa masih diteruskan sampai ke saat ini. dari belum kahwin sampai dah kahwin pun masih meneruskan business online periuk nasiku ini. Moga di tahun 2016 ini kejayaan makin menyerlah. semangat betul dengan projek-projek yang telah di aturkan sepanjang tahun ini. Good luck untuk saya dan juga my team, The Diamond Circle!


Ain Zulkarnaind

016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...