12 February 2016

CONGRATULATIONS! ONE STEP CLOSER

Assalamualaikum.. 

Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi.. last month ada beberapa orang rakan kongsi Yong yang berjaya nak pangkat. Semua mereka ni bermula business dari bawah. with zero knowledge tapi konsisten buat business setiap bulan.. alhamdulillah kini dah capai ke pangkat Sales Manager dengan Rm20,000 sales dan pangkat Senior Sales Manager dengan Rm60,000 sales.





Mereka dari my team. 3 orang ni dari Utara tau :)




Selain tu Yong nak kenalkan our team yang lain pula.. seronok betul bila dapat naik pangkat. Selain dapat pangkat, bonus pun naik tau. enjoy je!




Zaman sekarang ramai buat  2 kerja kan. Peluang business pun banyak. Tapi dengan The Diamond Circle team ada free coaching & teamwork. Business makin seronok & tak ada risiko. Jadilah sebahagian dari team kami. Hubungi Yong di talian 016-6933614 untuk info lanjut.


Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...