01 February 2016

HELLO FEBRUARY 2016


Syukur ke hadrat Ilahi.. sudah masuk ke bulan kedua dalam tahun ini ye? Dengan itu bermula lah pakej Insentif ke Beijing 2016! wah Yong rasa sangat excited hari ni tau. tak sabar nak mulakan pecutan business bersama rakan kongsi.. semuanya bersemangat belaka. InsyaAllah kami akan buat yang terbaik!


tak lupa juga kepada penggemar dan pemakai setia korset Premium Beautiful! Yong ada special promotion buat kalian selama 3 hari ni!! memang harga giler-giler untuk 3 hari ni uolz!!

Harga runtuh dengan Free Gift menanti.

dah jangan tunggu lama.. terus hubungi Yong tau.. 


Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com



okay. sebelum nak akhiri entri kali ni. Yong nak share video tentang pakej terbaru ke Beijing. aduh rasa tak sabar sangat!! Beberapa hari lagi nak ke Osaka tapi dah tahu next free trip akan ke Beijing pula. Yahoo!!! Memang best kalau travel dengan SHOM. layanan 5 bintang secara percuma.

  • Hotel bertaraf 5 bintang
  • Makan mewah
  • Flight selesa
  • Pemandu pelancong best


Tak payah nak fikir pape dahhh. Follow ajaaaa. Yong memang taknak lepaskan peluang. Jom kawan-kawan kita pergi Beijing sama-sama. Follow me yeee




No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...