30 March 2016

BERMINAT NAK BISNES TAPI TAK PANDAI? JOM BISNES DENGAN KAMI.

Pada Ahad lepas, Alhamdulillah Yong bersama kawan-kawan seperjuangan berpeluang menghadiri majlis ilmu. Yang bestnya class kali ini ialah dapat dengar kata-kata motivasi dan tips dari mentor yang berpengalaman. My lovely mentor, CDM Shaliza pula kali ni jadi speaker di class dan berkongsi 8 tips kenapa BUSINESS WAJIB BERMODAL.

FUHHHH!! Setuju sangat! Ilmu yang dikongsi rasa meruap-ruap.. Terngiang-ngiang suara beliau sampai sekarang. Tahniah kepada yang hadir ke class ye.. Next class kita datang lebih ramai okay.. 

Lepas class terus Yong ke Seremban untuk personal coaching my new partner. Apa lagi terus je share ilmu yang Yong dapat dalam class. Ilmu fresh pula tu. Semangat nak Beijing ni! nak penuhkan 1 bus dengan The Diamond Circle team! Cayok!
💪

Perkongsian yang penuh semangat!Semua yang datang focus dengan perkongsian yang diberikan. Penuh class tau sampai ke belakang-belakang tu haa..


Antara rakan-rakan yang hadir ke class. Ini semua fighter tau. Kami semua nak BEIJING SECARA PERCUMA!!!Thank you CDM untuk perkongsian ilmu. rasa semangat betul nak buat bonus BESAR 5 ANGKA!!  I can do it!


BERMINAT NAK BISNES TAPI TAK PANDAI?


JOM BISNES DGN KAMI. BISNES SECARA BERKUMPULAN.
ANDA LAYAK JIKA ANDA MEMPUNYAI CIRI-CIRI DI BERIKUT :

1. ANDA benar-benar SERIUS ingin Bergelar Usahawan Berjaya
2. ANDA benar-benarSanggup Bersama dengan kami untuk belajar
3. ANDA benar-benar Sanggup Belajar & Mengajar
4. ANDA benar-benar Sanggup Melakukan Setiap Tugasan yg Di berikan tanpa Alasan.
5. ANDA benar-benar Sanggup di bimbing dan di tunjuk ajar.

Tiada Siapa yang boleh PAKSA ANDA! PILIHAN ANDA mungkin akan MENGUBAH MASA DEPAN ANDA! Jika ANDA RASA ANDA MAMPU Penuhi syarat2 di atas segera

Mari terokai dunia bersama The Diamond Circle. Percutian percuma mengelilingi dunia. Kali ni kita ke Beijing dulu okay? Contact Yong untuk penerangan lanjut ye.

Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Archive

About Me