27 March 2016

REBATE PREMIUM BEAUTIFUL BAKAL BERAKHIR 31 MARCH 2016

Assalamualaikum ☺️☺️

Tinggal beberapa hari sahaja lagi untuk promosi JIMAT RM600-RM1500 untuk pembelian Premium Beautiful Corset. Harga bombastik sangat nak kasi ni tau. 
Mari dapatkan satu set untuk diri anda. 

Ada tak sahabat-sahabat yang 
• nak kurus sebelum raya 2016? Bukan tahun-tahun depan yeee 😂😂
•dah dekat nak bersalin (kita geng) and dalam planning nak cari korset moden yang berkesan dan tahan lama?
•dah lama berimpian nak slim/kurus tapi tak pernah tercapai? Huhu

Okay if ada sahabat atau your members yang ada sebab di atas atau anda sendiri. Jemputlah contact atau kenalkan kepada Yong. ada ganjaran untuk anda tau. Nak bayar ansuran pun boleh serendah Rm95 je sebulan. Berbaloi sangat. 👍👍👍

Jangan lupa promosi rebate ni bakal berakhir pada 31 March 2016. Masih sempat if nak hubungi Yong. paling cepat dan pantas jika ada juga di kawasan sekitar SHAH ALAM, KLANG, PUCHONG, KUALA LUMPUR & SEREMBAN.


Premium Beautiful Expert By Ain Zulkarnaind





Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...