03 August 2016

AWET MUDA DAN PINGGANG MAKIN RAMPING DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Assalamualaikum semua. 


Bulan Syawal bakal berlalu pergi. Bukan main ramai lagi kawan-kawan yang "enjoy" makan makanan raya. Yelah kan, jamuan raya hampir setiap minggu. Macam-macam juadah yang sedap dan berkalori tinggi disediakan. Takkan nak lepaskan peluang kan? Tapi kena ingat, kalau berat naik. Hati kita yang susah.


Macam yong pula, raya kali ini disambut sederhana kerana masih dalam tempoh berpantang anak pertama. Boleh baca this entri tentang Kisah Raya Yong



Kebelakangan ini makin ramai memilih Premium Beautiful untuk dipakai semasa dalam pantang selepas melahirkan anak kan? Alhamdulillah suatu perkembangan yang bagus kerana Premium Beautiful lebih praktikal pada zaman moden ini. Bengkung moden gitu... betul tak?



Ramai juga client yong yang beli Premium Beautiful untuk berpantang dgn bengkung moden ni..100% mereka berjaya capai weight loss minima 10-15kg dlm 2 minggu.. Client terbaru respond hilang berat 12kg 2 minggu..wah! best tuuuu


Premium Beautiful korset ni wajib masuk dalam list persediaan bakal ibu tau. dah bersalin mestilah kena pakai bengkung tak kisah lah bersalin secara normal atau secara pembedahan. Yong sendiri pakai korset Premium Beautiful ni walaupun bersalin secara czer.


Di sini yong tampilkan new testimoni dari our client. Premium Beautiful ni bukan je bantu untuk kuruskan kita tau malah untuk awet muda dan rampingkan pinggang. iskk rugi sangat kalau tak pakai.. jom tengok testimoni dulu










Premium Beautiful ni satu-satunya nya korset yg mempunyai far-infrared rays yang membakar lemak & 900 kalori!! Sekali pakai bersamaan 5x sesi bertungku tau.. Jimat masa/jimat tenaga semasa berpantang..











Best kan testimoni-testimoni di atas. Banyak sangat testimoni yang berjaya. sememangnya terbukti bagus!


Jadi kepada ibu-ibu di luar sana, yang tengah tunggu masa nak bersalin, dah bersalin mahupun dah lama bersalin, jom order your Premium Beautiful with me.



Untuk yang di area Penang dan Kedah (Sungai Petani terutamanya) boleh set appointment dengan saya for further consultation. Untuk yang di luar kawasan pula, just contact me and I will guide you too.

Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...