31 October 2016

PB EXPERT IN KELANTAN

Alang-alang balik kampung. Yong memang suka kalau dapat curi masa untuk berbusiness sekali. Dapat manfaatkan masa tu sebaiknya.
So untuk kali ini Yong balik kampung bersama Abg Halim, baby aisyah and my brother Hafiz. Actually kepulangan kami ke kampung kali ni dipengaruhi oleh Hafiz. Beliau nak sangat pergi shopping di Rantau Panjang. So we all pergi lah ke sana dengan besar hasratnye hehe
Hari kami ke sana pula time thbukan cuti sekolah panjang. Maka suasana di sana memang tak busy langsung. Senang, tenang dan aman ke nak shopping tau. Berbaloi sungguh sebab memang banyak yang kami beli di sana.
Sambil dapat jumpa keluarga mertua pula kan. Sambil tu dapat jumpa ahli team TDC KELANTAN di sana. Pertemuan kali ni bandar Pasir Mas sahaja bersama kak Roshaiza bersama rakan kongsi beliau Kak Ayu.
Pertama kali dapat jumpa Kak Ayu hari tu. Banyak juga Yong share ilmu dengan mereka. Memang best! InsyaAllah Yong akan bantu team di Kelantan ni untuk menjadi Premium Beautiful Expert.
Setiap bulan ada new promotion. Anyone nak order Premium Beautiful dengan harga promo jangan lupa contact me ya.
016-6933614


Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...