05 November 2016

BIOZONE FOOD PURIFIER PROMOTION

PUNCA KANSER DARI PEMAKANAN???

Betul ke tidak?? zaman sekarang ni.. kita amatlah terdedah dengan pelbagai penyakit.. salah satu penyakit yang sangat bahaya ialah Barah atau Kanser.. pelbagai jenis kanser ada kan?? pelbagai punca yang boleh menyebabkan kita mengalami penyakit tesebut..


Contoh atau faktor-faktor yang menyumbang kepada kelemahan badan ialah seperti dari pencemaran alam, tekanan hidup @ stress yang melampau, gaya hidup yang tidak sihat (merokok, minum alkohol) dan juga dari segi pemakanan..


Dan dari segi makanan pula.. zaman kini ramai di antara kita sangat sibuk dengan kegiatan harian sehingga lupa untuk mengambil makanan yang sihat.. Tambah pula,  makanan segera menjadi hidangan utama ketika sibuk.. 
Semua ini menjadi salah satu punca badan kita menjadi lemah dan mudah mengidap penyakit atau barah.. Kini ada satu produk terhebat di alaf ini untuk membantu kita menjaga kesihatan diri dan keluarga.. Yong pun dah mulakan langkah awal menjaga kesihatan yong dan family.. disini yong memperkenalkan Biozone Food Purifier.. 


Biozone ni digunakan untuk kita mencuci atau purify kan bahan mentah dirumah kita sebelum masak contohnya ayam, daging, sayur, buah-buahan dan seafood.. Penggunaan Biozone dapat menyingkirkan 99% toksin dalam makanan anda. Makanan pula akan rasa lebih fresh dan berkhasiat. Yong pernah juga cuba purify buah epal dan epal tersebut rasanya lebih manis dan rangup..

Kini pilihan di tangan anda. Marilah sama-sama kita menjaga kesihatan keluarga dan diri kita.. Ianya amat berbaloi untuk kita sama-sama untuk elakkan dari terkena penyakit.. Berusahlah Untuk mengelak dari penyakit. Sayangi diri dan keluarga kita

Untuk bulan ini yong sediakan promosi terhebat untuk anda~ HARGA SPECIAL SANGAT!


Dapatkan BIOZONE FOOD PURIFIER dengan 
harga Rm1500 sahaja. (harga asal Rm1750)
special price untuk bulan ini sahaja tau. Contact yong untuk order

Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Archive

About Me