27 December 2016

HARGA SET KURUS BAJET. MEMANG SANGAT BAJET!

Assalamualaikum

Asyik dok tengok je testimoni tentang SET KURUS BAJET kan? SET KURUS BAJET ni harga cemana pula? ada promosi ke tak? ada set combo ke tak? haaaa ni dia nak tunjuk.. Set Kurus Bajet ni memang di datangkan dalam set combo gitu. ada 3 item dalamnya tau.. harga pula memang sangat berpatutan. memang bajet!


TAPI jika ada extra bajet Yong suggest uolz amik terus SET KURUS BAJET ni for 3 months.. harga memang ada diskaun lebih sikit :) so terus ada untuk 3 bulan punya stok. nak buat sesuatu tu mesti nak berterusan kan? tambah nak turunkan berat. kalau sebulan dah turun sikit. amal for 3 months mesti kesan nya lebih bombastik! WOW gitu!


SET KURUS BAJET ni ada 2 set tau. ada SET A dan SET B. so u boleh choose yang mana ok dan sesuai dengan u okay :)





SET A, Pakej 1 BULAN - RM160 
========================
1 unit BV Alfalfa 
1 unit Garlic Tablet
1 unit Min Kaffe


SET A, Pakej 3 BULAN - RM330
========================
1 unit BV Alfalfa 
2 unit Garlic Tablet
5 unit Min Kaffe








SET B, Pakej 1 BULAN - RM200
========================
1 unit BV Alfalfa 
1 unit Garam Buluh Premier Drink

SET B, Pakej 3 BULAN - RM320
========================
1 unit BV Alfalfa 
2 unit Garam Buluh Premier Drink


Khasiat Garlic


  • Membantu menurunkan kandungan lemak darah dan kolesterol darah, mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosklerosis.
  • Menghalang pembekuan darah untuk  mencegah berlakunya trombosis.
  • Membantu dalam fungsi penghadaman dan membuka selera, melegakan perut kembung dan ulser peptik.
  • Membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit.
  • Membantu menyelaras gula darah dalam badan.
  • Menggalakkan peredaran darah dan metabolisme.


Khasiat Mineral Coffee

  • Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
  • Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
  • Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
  • Melegakan tekanan.
  • Menyingkirkan toksin dalam badan 


Khasiat BV Alfalfa

Menyahtoksid
Bahan beracun dan toksid berlegar di sekeliling kita. Badan kita juga mengeluarkan sisa metabolisme yang perlu dineutralkan dan dinyahtoksid setiap hari. Alfalfa membantu mengeluarkan sisa bahan beracun dan tercemar daripada badan. 

Menggalakkan sistem penghadaman yang baik
Alfalfa mengandungi sejenis enzim pencernaan yang dipanggil betaine yang membantu menggalakkan proses pencernaan yang baik.

Mengalkalikan badan

Tubuh badan berasid adalah umpama magnet yang menarik penyakit. Terutama kanser. Alfalfa membantu  meneutralkan keasidan badan di samping sifat alkali semulajadinya untuk mencegah atau membantu mengurangkan masalah kesihatan.

Menghilangkan bau nafas
Alfalfa mengandungi khasiat yang boleh mencegah masalah nafas dan badan berbau yang diakibatkan oleh masalah penghadaman. Seterusnya, ia membantu meningkatkan fungsi imuniti badan. 

Mengurangkan haba badan yang berlebihan
Sesetengah makanan menyebabkan badan berasa panas. Salah satu kegunaan Alfalfa yang paling popular adalah untuk mengurangkan masalah panas badan.

Menambahkan darah dan menyampaikan lebih banyak oksigen penting
Klorofil iaitu pigmen hijau yang terdapat dalam alfalfa adalah hampir sama dengan hemoglobin, pigmen merah dalam sel darah merah yang berfungsi membawa oksigen ke seluruh badan. Khasiat klorofil dalam alfalfa boleh meningkatkan bilangan sel-sel darah merah di dalam badan dan seterusnya  meningkatkan keupayaan membawa oksigen yang diperlukan oleh sistem badan.


Khasiat Garam Buluh

  • Menyingkirkan toksin dalam badan misalnya (logam berat, bahan kimia, bakteria, bahan buangan metabolisme, keracunan asid, radikal bebas).
  • Menguatkan peristalsis saluran usus, menyingkirkan najis yang lama terkumpul dalam usus.
  • Membekalkan bahan mineral dan elemen surih kepada badan manusia.
  • Menyelaras fungsi badan supaya sistem badan dapat beroperasi secara normal.
  • Menyelaras keseimbangan pH badan, mengembalikan susuk badan yang beralkali lemah.
  • Meningkatkan daya pemulihan badan.

Bagaimana Cara Pengambilan SET KURUS BAJET?

For Set A:

Pagi
1 sachet Mineral Coffee
2 Garlic tablets
Tengahari
BV Alfalfa (after lunch)
Petang
1 sachet Mineral Coffee 
Malam
BV Alfalfa (after dinner)
2 Garlic tablets


For Set B:

Pagi
BV Alfalfa (after breakfast)
Tengahari
BV Alfalfa (after lunch)
Malam
1 sachet Garam Buluh (before sleep)

** Cara pengambilan BV Alfalfa - 2 sudu Bv Alfalfa di bancuh bersama 200ml gelas air. siap!



Ok dah habis cerita! jom tengok testimoni di sini ~~~> 10 testimoni terkini SET KURUS BAJET. Jika berminat untuk cuba. marilah order dengan Yong.. contact me here yaa..


Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...