03 April 2017

WANITA KETIKA HAMIL DAN KECANTIKAN


Waktu pregnant memang kadang kita jadi malas nak bersiap kan?
Maksud saya malas la nak mekap2 bagai kalau boleh nak pakai paling simple je bila keluar.


Yong pun ada rasa begitu tambah-tambah dah dekat nak bersalin.
Tapi ada satu ketika rasa macam kena tamparan hebat pula haha


Kejadian masa balik kampung suami. Masa tu dah 7 bulan mengandung. Kitorang ada pergi kenduri kawin. Masa dah balik suami cakap kawan-kawan dia tengok yong lain dari dalam FB. yela kan. Kat FB kemain segak. Realitinya hambik kau sampai tak perasan dorang haha. 


Rasa kesian kat suami pun ada hohoho walaupun dia cakap okay je tapi diri sendiri la kena ambil pengajaran.


Start dari hari tu terus rasa kena jaga penampilan sampai la dah bersalin 10 bulan ni haa. Bukan untuk orang lain. Untuk suami juga. Risau suami pun tak cam pula bila kat rumah haha.


So setiap hari mesti berhias sikit and pakai korset PB walaupun duk di rumah. Ehh duk dirumah bahaya tau kalau tak pakai korset. Mulut ni tak henti nak mengunyah ajer. Berat naik kang tak perasan pulak. 


Betoi dak yong cakap? Haha okay if siapa nak try PB meh la roger yong ye. Yong beri
konsultasi secara percuma. 


Ini luahan dari wanita kepada wanita. Mestilah nak tengom kawan-kawan pun cantik sama ye dak?

Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...