23 May 2017

HOW TO BUY AND START PB BUSINESS?

Assalamualaikum


Hai semua. Alhamdulillah makin busy nampaknya kawan-kawan kita sekarang ya. Yong pun  bersyukur masih sibuk menjalankan business Premium Beautiful (PB) ni. Makin ramai yang bertanya, so jom Yong kongsikan sikit tentang bisnes PB ni dengan anda.



Ramai yang nak pakai Premium Beautiful Korset, tapi masih blur lagi. Yelah, apa first step nak kena buat? haa paling penting mestilah hubungi agent PB yang sah ye. Contoh terdekat ialah Yong sendiri. Yong merupakan salah seorang Premium Beautiful Expert since 2011. Jadi nak pakai PB mestilah contact saya okay. Klik je sini untuk Whatsapp saya







Buat yang pertama kali yang kenal korset PB ni mesti anda mesti nak tahu tentang harga kan? haaa itu dah semestinya. Buat pengetahuan kawan-kawan, harga Premium Beautiful ni sangat special. Anda perlulah beri ukuran badan anda terlebih dahulu okay.


Cara ukur nya di sini. Follow gambar di bawah atau klik je link sini ---> Cara Ukur Premium Beautiful Korset



Ukuran mestilah dalam sentimeter




Ok bila dah ukur, anda apa yang anda perlu tahu ialah tentang kelebihan dan kebaikan setiap pieces Premium Beautiful korset ni. Korset PB ni ada 3 keping tau iaitu Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle.





Korset PB ni mempunyai life warranty, berbaloi sangat tau jika nak pakai untuk tempoh yang lama. Jika ada kerosakan anda boleh menikmati servis baiki secara percuma sahaja.


Korset Premium Beautiful merupakan korset yang sangat selesa. Membentuk ikut bentuk badan wanita, sangat berkesan untuk kesihatan dan kecantikan juga mudah untuk di pakai.





Anda boleh pilih korset PB pilihan hati anda kerana korset PB ini didatangi dengan dua series iaitu Premium Beautiful Classic dan juga Premium Beautiful Elegance. Kedua-duanya mempunyai kesan yang sama cuma ada sedikit perbezaan dari segi material dan harga.



Haa, jika nak tengok atau free fitting boleh la contact Yong okay. Selain dari untuk slim, cantik dan berkeyakinan, korset PB ni sangat membantu untuk u all rasa sihat, energetic and feel young :) tambah pula ada extra cash (RM5000++) untuk yang start business dengan TDC. best kan? So jomlah kita beramai-ramai beli corset Premium Beautiful dan join the PB Business dengan Yong. 



By the way, hari ni Yong nak kenalkan juga beberapa rakan kongsi Yong dari beberapa negeri. Jika dekat dengan tempat anda. Awak boleh je hubungi mereka juga okay. InsyaAllah mereka akan beri servis terbaik untuk anda.


Let's check it out.






Aimie 
+6011-2102 0139  
Kepong, Kuala Lumpur




Azza Amri
+60102262734 
Cheras, Kuala Lumpur




Latifah 
 +6012-4445521
 Sg Petani Kedah




Ramizah Rahman
011-37897488
     Port Dickson       



Nazizah Azimi 
 +6018-3536067
Bkt Mertajam, Penang




Nurhazwani Ameen 
 01127414732 
Bayan Baru, Penang



PREMIUM BEAUTIFUL CORSET is the BEST SOLUTION FOR YOU… All you need to do is to Contact Me and Book your appointment now!!



Nurul Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

2 comments:

Hazwani Ameen said...

Hi... Lets meet me and choose me as your.

typah eyfah said...

Tq so much yong��

Archive

About Me