17 May 2017

PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL RAMADHAN 2017

Assalamualaikum..


Tinggal lagi 9 hari je lagi nak puasa kan, Haa dah ganti puasa ke belum tu u all?


Mesti la dah ganti kan? Dah nak Ramdhan ni. Jom jaga badan, nanti by the time raya u all mesti dah slim dan meletops gitu.



WAJIB berpuasa di bulan Ramadhan tau, jangan ponteng-ponteng.. Time ni la kita nak tingkatkan amalan ibadah kita..


Bonus untuk kelihatan cun melecun di hari raya, u all belajar la mekap sikit. Lama-lama mesti mahir. Yong sendiri masih lagi belajar tau. Setakat nak mekap diri sendiri tu lepas lah hehe. Paling penting, bila baju raya dah cantik meletop u all wajib sarung Premium Beautiful Korset. InsyaAllah makan pun tak terlajak sangat, masih under control. Takdalah nanti time bulan Ramadhan turun 3kg. Bulan Syawal naik 5kg pulak. aduh! Jangan okay macam tu!


So today Yong ada sediakan promosi terbaru khas untuk u all yang order Premium Beautiful Korset sepanjang Ramadhan. Promosi ni bermula hari ini 17 Mei 2017 sehingga 24 June 2017.


Untuk pembelian dalam tempoh promosi ni Yong akan beri diskaun sebanyak Rm300 dan free gift bernilai Rm200++. MasyaAllah, best betul promo untuk Ramadhan kali ni. U all yang nak pakai PB mesti grab sekarang tau! Yong akan bantu u all dari segi ukuran size sampai la pakai dengan seleza. servis terbaik dari Yong.


Okay jom tengok sedikit testimoni dari Premium Beautiful User. Makin lama pakai makin cun jadinya kan? Rasa tak sabar nak pakai ye tak? Time bulan Ramadhan ni kalau pakai Korset Premium Beautiful lagi senang nak slim and shaping. Gojes u all.




Tengok akak ni. Terpaksa muda dengan Premium Beautiful korset. Now nampak lebih mudah, suami pun jadi muda u all. wehu!




Ustazah dari kelantan. Masa kenal dulu memang berbadan XXL. aduhh tak sangka betul now dah jadi size M. pakai jubah pun nampak dah kurus Ustazah. Happy me!




Ada orang kata size L tak gemok pun. Betul la tu, tapi kalau dapat pakai baju size S lagi best ye tak? Suami nak peluk pinggang pun suka amat! hehe Makin gojes bila dah ber size S.




Part ni kebanyakan wanita punyai masalah yang sama. Punggung dan paha melebar ajer. Tambah yang kerja di office kan? Asyik duduk je berjam-jam dan paha pun melebar.  Alhamdulillah sis ni konsisten pakai PB dan berjaya turunkan berat dari 71kg ke 63kg.

Raut wajah pun makin berseri dan nampak awet muda gitu.




Haaa kali ni nak tengok pula testimoni sis Wani yang dahulunya berat 56kg (tak berat pun kan) but now dah turun sampai 49kg? Oh my! Sekarang lagi meletops kan? lagi cun dari sebelum ni. Berbaloi konsisten pakai PB dan amalkan cara hidup sihat..


Anda berkeinginan seperti mereka? Nak pakai juga korset Premium Beautiful kegilaan ramai ni? Apa lagi jom hubungi saya sekarang. Special price & free gift menanti. InsyaAllah berbaloi-baloi pelaburan anda.

Contact Ain sekarang okay!




Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...