12 June 2017

SELAMATKAN HARI RAYAMU.LEBIH YAKIN DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL




Dah tonton video di atas? Amacam? Best kan kalau pakai fullset Premium Beautiful Korset di pagi raya nanti. Takdalah masalah perut berlipat, bongkok atau perut buncit ketika raya nanti. Paling pasti bentuk badan mesti terletak cantik dan lebih berkeyakinan di hari raya.


Nak makan pun tak boleh nak makan banyak tau. Kita boleh control makanan yang nak dimakan. Takkan nak waktu Ramadhan turun berat 3kilo, lepas Syawal naik 5 kilo. Kelakar seram namanya tu tau hihi




Anda dah beli ke baju raya? Tema apa tahun ni? Yong memang dah plan this year nak shopping raya di KL je. Last year, beraya dalam pantang. Maka takda baju raya. This year mesti nak melaram sikit kan? hehe

So untuk raya kali ni Yong shopping di Prima Valet Bangi. Banyak juga baju cantik-cantik tau. Rambang mata nak pilih. Ramai betul orang di sana. Maka sebelum nak beli tu dah kena tahu dah size apa yang awak nak pakai. Pilih dan cepat-cepat pergi try.

Cara paling selamat time nak shopping baju raya especially baju RTW, u all pakailah korset Premium Beautiful. InsyaAllah mudah je nak sarung baju tu tau. Badan cantik je terletak dan takda masalah tersangkut di mana-mana bahagian badan hehe



Saya agent Premium Beautiful yang sah dari 2011. Anda boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan lanjut mengenai Korset Premium Beautiful. Sekarang ni ada promo tau. klik sini untuk lihat Promo Ramadhan. ---> Promosi Premium Beautiful Ramadhan


Selain dari saya, di sini saya sertakan no contact agent-agent PB Expert yang berdekatan dengan anda. Boleh hubungi mereka juga untuk pembelian korset atau kepada yang berminat untuk sertai TDC. 

  • Mashithah Hashim - 019-3160220 - Sepang, Selangor
  • Hana Radzi - 0134210012- Keramat, KL
  • shamsiyah - 019-9743133 - Pelabuhan Klang/temerloh
  • Siti Fatimah Zainal - 016-5903857 - Juru Auto City 
  • Nor Asma Noor - 0139865061 - Kulim/Bukit Mertajam/Kota Bharu 
  • Nurul Syafini - 017-4338563 - Tasek Gelugor/Bertam/Lunas
  • Nor Hafizah - 012-4219244 - Sungai Petani/Kulim, Kedah



Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...