14 June 2017

TDC TRAINING JUNE 2017 - CLASS RAMADHAN

Bulan Ramadhan bukan bermakna tak boleh nak buat kerja kan? Bagi Yong sama je bulan Ramadhan atau bulan biasa. Maksud Yong, bila berpuasa bukan bermakna Yong hanya perlu rehat je. Kerja tetap kerja la kan? Income mesti nak kena dapat walaupun kita sibuk beramal ibadat sepanjang Ramadhan.



So untuk bulan ini Yong tetap ambil peluang untuk belajar dan ambil ilmu baru di TDC Training. Class TDC diadakan setiap bulan. Percuma pula tu tau. Sayang la jika Yong tak ambil peluang.



Untuk class kali ni, kami di TDC belajar ilmu dan tips untuk berniaga di ketika musim raya juga ilmu baru tentang perkiraan bonus. Wow! bab ni penting tau. Seronok sangat bila dah faham cara kira bonus. Lebih kurang faham cara kira gaji la u all hehe



Yong terus rasa lebih bersemangat sebab dah tahu tips nak gemokkan income sedia ada. Moga perancangan akan datang akan berjalan lancar. Amin.





Pada kelas kali ini, TDC bertemakan Hari Raya. Maka kami semua hadir dengan berbaju raya gitu. Yong pakai baju raya 4 tahun lepas. masa tu beli tapi tak muat pula nak sarung. tak sangka lepas bersalin boleh pula muat baju ni. kan dah dapat pakai. Alhamdulillah.best sangat! Thanks Premium Beautiful!





Emcee pada kelas hari ini ialah SM Ainul Aqma. Si cantik manis. Sopan dan tersusun je ayat yang keluar dari mulut beliau. Muda lagi tapi betul-betul bersemangat nak sukses dengan bisnes TDC ni.




First speaker iaitu DSM Eida Idris berkongsi tentang tips berniaga time raya. best betul! raya tetap raya tapi biar sales pun masyuk ye tak?



DSM Eida ni khas datang dari Penang untuk berkongsi ilmu ni tau.Rugi kalau tak sama-sama belajar.





Last speaker iaitu CDM Shaliza Aziz.  Tajuk penting ni. Dengar biar sampai jelas. Balik rumah pun dok tengok lagi nota. Tak sabar nak gerak gempur! nak bonus besar!



Antara rakan kongsi yang turut sama hadir. Thanks all :)



Barisan emcee & speakers.




Meriah betul bila semua berbaju raya. Tak sabar nak jumpa lepas raya pula nanti kan? Moga ilmu yang kita belajar ni dapat dipraktikkan oleh semua.


Alang-alang buat business biar sampai jadi jutawan okay!





Tak lupa kepada yang nak order Premium Beautiful yang berada di sekitar Kedah dan Seremban boleh la hubungi saya. Your Premium Beautiful Expert since 2011.


Ain Zulkarnaind
016-6933614 (sms @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


No comments:

Attention

My new contact number 016-6933614 (whatsapp/sms)
Love Travelling | Countries Visited
Make yours @ BigHugeLabs.com
Make yours @ BigHugeLabs.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...