06 July 2017

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN


Assalamualaikum. 

Alhamdulillah hari ni hari ke 12 Syawal. Dah 12 hari kita semua meraikan hari raya Aidilfitri kan? Masih mood raya ke u all? Yong masih ada mood raya ni. Okay lagi if nak ajak makan lemang dan ketupat hehe. 


Bagaimana raya anda tahun ini. Raikan raya aidilfitri bersama yang tersayang di negeri mana? Macam Yong tahun ni Raya pertama Yong raya di negeri Kedah. My hometown la kan di Sungai Petani ni then raya kedua hingga raya kelima Yong raya di kampung suami di Pasir Mas Kelantan.


Tahun ni tahun kedua Yong raikan raya bersama baby tersayang Aisyah Amani. This year boleh dah sarung baju kurung. Genap umur Aisyah 1 tahun pada 12 June yang lalu. Comel sangat bila pakai baju tradisional tau. Next year boleh la beli banyak lagi baju cantik untuk Aisyah.
Apa pun Yong ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan atau sesiapa sahaja yang mengenali diri Yong. Ampun maaf dipinta jika ada terkasar bahasa atau tersilap bicara. Harap dimaafkan ya.Salam Sayang dari keluarga kecil kami.

Love ya!


No comments:

Archive

About Me